Αλ Κελαϊφί: «Η ESL δεν μπορούσε να υπερασπισθεί το ποδόσφαιρο»

Ο «ισχυρός άνδρας» της Παρί Σεν Ζερμέν και πρόεδρος της Ενωσης ευρωπαϊκών συλλόγων μίλησε για την European Super League, αλλά και για το UEFA Champions League.

Ο Αλ Κελαϊφί ανέφερε πως η ESL δεν είναι ικανή να υπερασπιστεί το ποδόσφαιρο, ενώ συμπλήρωσε οτι ο κάθε σύλλογος έχει δικαίωμα να ελπίζει πως θα μπορέσει πραγματοποιήσει τα όνειρά του και αυτό δεν μπορείς να του το στερήσεις.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Δεν είχε την καρδιά να υπερασπιστεί τα συμφέροντα του ποδοσφαίρου. Το ποδόσφαιρο υπάρχει εδώ και χρόνια, η Super League δεν ήθελε να υπερασπιστεί τα συμφέροντα του. Μπορείς να οραματίζεσαι αλλαγές, αλλά να χωρίς να «σπας» την παράδοση, που κάνει κάθε σύλλογο να ελπίζει ότι θα μπορέσει πραγματοποιήσει τα όνειρά του. Όλες οι ομάδες, πρέπει να έχουν την δυνατότητα να συμμετάσχουν μία ημέρα στους μεγαλύτερους αγώνες και παραμένοντας υπό την αιγίδα της UEFA. Το Champions League είναι πολύ ισχυρό στην αγορά και πρέπει να διατηρηθεί, αλλά πρέπει πάντα να είμαστε σε θέση να προσαρμοστούμε στην αγορά, και αυτό ισχύει για όλες τις διοργανώσεις, εγχώριες ή διεθνείς».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Δείτε Επίσης