Επέστρεψε στη Νότια Αφρική ο Μπάξτερ

Την πρόσληψη του Άγγλου, Στούαρτ Μπάξτερ, στο τιμόνι της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Νότιας Αφρικής για δεύτερη φορά ανακοίνωσε η ομοσπονδία της χώρας.

Την πρόσληψη του Άγγλου, Στούαρτ Μπάξτερ, στο τιμόνι της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Νότιας Αφρικής για δεύτερη φορά ανακοίνωσε η ομοσπονδία της χώρας.

Ο 63χρονος, ο οποίος εργάστηκε πρόσφατα στα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα των εθνικών ομάδων U19 της Φινλανδίας και της Αγγλίας, ανέβαλε για πρώτη φορά τα ηνία της Νότιας Αφρικής το 2004, αλλά απομακρύνθηκε ένα χρόνο μετά την αποτυχία της ομάδας να προκριθεί στην τελική φάση του Μουντιάλ 2016 της Γερμανίας.

Επέστρεψε στο ποδόσφαιρο της χώρας το 2012 ως τεχνικός της Kaizer Chiefs, την οποία οδήγησε σε δύο εγχώριους τίτλους σε διάστημα τριών ετών, πριν αποχωρήσει για ένα σύντομο διάστημα όπου εργάστηκε στην Γκενσλερμπιρλιγκί της Τουρκίας.

Αργότερα και συγκεκριμένα τον Ιανουάριο του 2016 επέστρεψε ξανά στη Νότια Αφρική και προσλήφθηκε από την SuperSport United στον πάγκο της οποίας θα παραμείνει έως το τέλος της περιόδου, πριν αναλάβει τα ηνία της εθνικής ομάδας. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.