Χάνει το Μουντιάλ ο Ρανταμέλ Φαλκάο

Περίπου οκτώ μήνες θα παραμείνει εκτός αγωνιστικών χώρων ο Ρανταμέλ Φαλκάο, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του.

Περίπου οκτώ μήνες θα παραμείνει εκτός αγωνιστικών χώρων ο Ρανταμέλ Φαλκάο, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του. Ο Κολομβιανό επιθετικός αποχώρησε με το φορείο από την αναμέτρηση του κυπέλλου Γαλλίας, κόντρα στη Σασελό και η ισπανική εφημερίδα «Marca» υπογραμμίζει πως τα πρώτα αποτελέσματα των εξετάσεων δεν είναι ενθαρρυντικά.

Οι εκτιμήσεις των γιατρών δείχνουν πως ο παίκτης θα παραμείνει εκτός αγωνιστικών χώρων για οκτώ μήνες, ενώ στην καλύτερη περίπτωση, μπορεί να επιστρέψει σε έξι μήνες. Η εφημερίδα «L’ Equipe» υπογραμμίζει πως ο παίκτης θα υποβληθεί και σε νέες εξετάσεις, ώστε να βγουν χρήσιμα συμπεράσματα. Ήδη, η διοίκηση των Μονεγάσκων μελετά το ενδεχόμενο διατήρησης του Λασινά Τραορέ, ο οποίος βρίσκεται κοντά στην Έβερτον, ενώ στη μετεγγαφική τους λίστα υπάρχει και το όνομα του Μίρκο Βούτσινιτς.

Η πρώην ομάδα του Φαλκάο, η Ατλέτικο Μαδρίτης έσπευσε μέσω του λογαριασμού της στα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης να ευχηθεί ταχεία ανάρρωση στον Κολομβιανό παίκτη. Χαρακτηριστικά, τόνισε: «Μακάρι ο τραυματισμός να μην είναι τόσο σοβαρός. Όλη η οικογένεια της Ατλέτικο είναι μαζί σου. Δύναμη Τίγρη, δύναμη Κολομβία».

Τέλος, ο Σονέρ Ερτέκ, ο οποίος έκανε το τάκλιν το οποίο επέφερε τον τραυματισμό του Φαλκάο τόνισε στον γαλλικό Τύπο: «Είμαι απογοητευμένος. Θα μισήσω τη ζωή μου αν έχει χάσει ο Φαλκάο τη σεζόν γι’ αυτό το τάκλιν».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.