Τον πρώτο λόγο η Δυναμό Ζάγκρεμπ (pics, video)

Η Δυναμό στο Ζάγκρεμπ νίκησε (2-0) την Ρόζενμποργκ και απέκτησε προβάδισμα πρόκρισης στους ομίλους. Οι Κροάτες καθάρισαν το ματς στο πρώτο ημίχρονο, είχαν δοκάρι οι Νορβηγοί στην επανάληψη.

Η Δυναμό στο Ζάγκρεμπ νίκησε (2-0) την Ρόζενμποργκ και απέκτησε προβάδισμα πρόκρισης στους ομίλους. Οι Κροάτες καθάρισαν το ματς στο πρώτο ημίχρονο, είχαν δοκάρι οι Νορβηγοί στην επανάληψη.

Ο Λούντεμο πήγε άτσαλα στο μαρκάρισμα του Πέτκοβιτς με τον Ιταλό ρέφερι να δείχνει την άσπρη βούλα και τον ποδοσφαιριστή των γηπεδούχων που κέρδισε την παράβαση να ανοίγει νωρίς το σκορ (1-0 στο 7ο λεπτό). Στο 28ο λεπτό οι Κροάτες διπλασίασαν τα γκολ τους με τον Όριτς να σκοράρει περνώντας την μπάλα κάτω από σώμα του Χάνσεν.

Στο 57ο λεπτό ο Νιγηριανός επιθετικός Αντεγκμπένρο διένυσε 30 μέτρα μ’ένα καταπληκτικό σόλο όμως στην τελική του προσπάθεια έστειλε την μπάλα στο δοκάρι αγγίζοντας την ισοφάριση. Ήταν και η μοναδική αξιόλογη φάση για τους Νορβηγούς που προσπαθούν να επιστρέψουν στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση μετά από 12 χρόνια.

Γήπεδο: Μαξιμίρ, Ζάγκρεμπ

Διαιτητής: Ντανιέλε Ορσάτο

Δυναμό Ζάγκρεμπ: Λιβάκοβιτς, Αντέμι, Όλμο, Χαϊροβιτς (64′ Γκοϊακ), Πέτκοβιτς(87’Γκαβράνοβιτς), Λέοβατς, Μόρο, Στογιάνοβιτς, Πέριτς, Ντιλαβέρ, Όρσιτς (84′ Άτιεμβεν)

Ρόζενμποργκ: Χάνσεν, Χέντεσταντ, Μέλινγκ, Ρεγκίνουσεν, Γένσεν, Κόνραντσεν, Σόντερλουντ, Χόφλαντ, Ακίντολα (84′ Χέλαντ), Λούντεμο, Αντεγκμπένρο



Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.