Τουρκία – Ελλάδα 1-2: Οι κοριτσάρες έσπασαν το αήττητο των Τουρκάλων στην Αττάλεια!

Η ανοδική πορεία της Εθνικής ομάδας Γυναικών συνεχίζεται και φαίνεται στην… πράξη, καθώς το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα επικράτησε 2-1 της Τουρκίας σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στην Αττάλεια και "έσπασε" το αήττητο δύο χρόνων που είχαν οι Τουρκάλες!

Η ανοδική πορεία της Εθνικής ομάδας Γυναικών συνεχίζεται και φαίνεται στην… πράξη, καθώς το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα επικράτησε 2-1 της Τουρκίας σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στην Αττάλεια και “έσπασε” το αήττητο δύο χρόνων που είχαν οι Τουρκάλες!

Το νικητήριο γκολ της “Γαλανόλευκης” σημείωσε η Σούλα Σπυριδωνίδου στο 98ο λεπτό και ενώ η Εθνική αγωνιζόταν με 10 παίκτριες εξαιτίας του τραυματισμού της Γεωργαντζή.

Στο 12ο λεπτό η Τουρκία άνοιξε το σκορ με σέντρα-σουτ της Ουράζ, ενώ στο 49′ η Εθνική ομάδα ισοφάρισε με κοντινή κεφαλιά της Μαρίας Καπνίση.

Η Εθνική ομάδα έδειξε καλά στοιχεία στο ματς και απέναντι σε μια ομάδα η οποία βρίσκεται στην ίδια θέση στην παγκόσμια κατάταξη και στο 98ο λεπτό βρήκε το γκολ της ισοφάρισης με εξαιρετική προσπάθεια και σουτ της Σπυριδωνίδου. Η Ζωή Νάση και η Ιφιγένεια Γεωργαντζή, οι οποίες ολοκλήρωσαν τον αγώνα με προβλήματα τραυματισμού θα υποβληθούν σε εξετάσεις στην Ελλάδα.

Τουρκία (Νέσλα Κιραγκάσι): Αγκιόζ, Χιζ, Όζεφ (70′ Κουρού), Τσιβελέκ, Τοπτσού (83′ Καράτας), Τσαλ, Αμπράχαμψον, Τούρκογλου (46′ Σέκερ), Τσιν (83′ Καραμπουλούτ), Κεσκίν (70′ Κερίμογλου), Ουράζ.

Ελλάδα (Αλέξανδρος Κατηκαρίδης): Νάση, Μήκτκου, Κακαμπούκη, Μάρκου (62′ Γεωργίου), Σαρρή (78′ Μωραΐτου), Γιαννακά (46′ Σπυριδωνίδου), Χαμαλίδου (73′ Παπαδοπούλου), Κόγγουλη (73′ Γεωργαντζή), Πατερνά, Παλαμά, Γκούνη (46′ Καπνίση).

Κατηκαρίδης: “Αναπληρώσαμε το έλλειμμα με ψυχή”

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Αλέξης Κατηκαρίδης, δήλωσε μετά το ματς: “Καταφέραμε με αριθμητικό πλεονέκτημα να κερδίσουμε και δείχνουμε την εξέλιξη μας. Αυτό το τουρνουά πήγε όπως τα υπόλοιπα, στον πρώτο αγώνα δείξαμε κάποια θέματα συγχρονισμού, στο δεύτερο φάνηκε κάποιο έλλειμμα στο αθλητική κομμάτι, αλλά το αναπληρώσαμε με την ψυχή που είχαμε ως Έλληνες. Η εξελικτική διαδικασία συνεχίζεται, η ομάδα πήρε αυτό που της αξίζει και κερδίσαμε μια ομάδα αήττητη εδώ και καιρό και μέσα στην έδρα της”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.