Ξεκίνησαν οι εργασίες στο Βαρδινογιάννειο (pics)

Καθ' όλα έτοιμο θα είναι το Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο του Ηρακλείου για να στρατοπεδεύσει η Εθνική ομάδα τον ερχόμενο Ιούνιο ενόψει των αναμετρήσεων με Ιταλία και Αρμενία.

Με ρεπορτάζ της ιστοσελίδας gentikoule.gr γίνεται γνωστό ότι οι εργασίες στο ΒΑΚ ξεκίνησαν άμεσα, και το προπονητικό κέντρο του ΟΦΗ αναμένεται να γίνει ακόμα πιο λειτουργικό για τις ανάγκες όχι μόνο της ομάδας του Ηρακλείου, αλλά και της Εθνικής ομάδας η οποία πρόκειται να στρατοπεδεύσει εκεί τον ερχόμενο Ιούνιο από τη στιγμή που η ΟΥΕΦΑ θα δώσει το τελικό ΟΚ για να γίνει το Παγκρήτιο έδρα της Εθνικής ομάδας.

Ήδη στο Βαρδινογιάννειο ξεκίνησαν οι εργασίες επανασποράς των γηπέων ώστε να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση ο χλοοτάπητας. Οι άνθρωποι της ΕΠΟ που βρέθηκαν στην Κρήτη τις προηγούμενες μέρες έμειναν ικανοποιημένοι από όσα είδαν και δε θα χρειαστεί να ψάξουν περισσότερο για να βρουν “στρατόπεδο” για την Εθνική ομάδα στο Ηράκλειο.


Φώτο από gentikoule.gr

Ο Άγγελος Μπασινάς ξεναγήθηκε το Σάββατο από τον Ηλία Πουρσανίδη σε όλους τους χώρους του Αθλητικού Κέντρου και έδωσε το ΟΚ για να κατέβουν και οι Μπάμπης Παπαδόπουλος (Υπεύθυνος Marketing ΕΠΟ) και ο Αιμίλιος Αποστολόπουλος (Event Manager ΕΠΟ) για να εξετάσουν λεπτομέρειες που αφορούν στην εγκατάσταση και αφορούν στο εμπορικό κομμάτι αλλά και στα media. 


Φώτο από gentikoule.gr

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες του novasports.gr αυτοψία έγινε και στο Γεντί Κουλέ κσθώς σε αντιστοιχία με τις επιταγές της ΟΥΕΦΑ θα πρέπει πάντα να υπάρχει ένα back up πλάνο σε περίπτωση που παραστεί ανάγκη, είτε πρόκειται για κάποια προπόνηση ή ακόμα και για επίσημη αναμέτρηση.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.