Έκανε τον τραυματία για να γλιτώσει τη σύλληψη! (video)

Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν στο ματς Ισημερινού - Χιλής για τα προκριματικά του Μουντιάλ, με τον παίκτη των γηπεδούχων Ένερ Βαλέντσια να προσποιείται τον τραυματία για να αποφύγει την σύλληψη από την αστυνομία!

Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν στο ματς Ισημερινού – Χιλής για τα προκριματικά του Μουντιάλ, με τον παίκτη των γηπεδούχων Ένερ Βαλέντσια να προσποιείται τον τραυματία για να αποφύγει την σύλληψη από την αστυνομία!

Ο επιθετικός που αγωνίζεται στην Έβερτον ως δανεικός από την Γουέστ Χαμ, πρωταγωνιστεί τις τελευταίες μέρες στα πρωτοσέλιδα του Τύπου της χώρας του, καθώς οι αρχές πριν από μερικές μέρες επιχείρησαν να τον συλλάβουν, έπειτα από καταγγελία της μητέρας του παιδιού του Σίντια Πιναργότε, ότι δεν έχει καταβάλλει 17.500 δολάρια για την πεντάχρονη κόρη τους.

Η σύλληψη εκτός αγωνιστικού χώρου δεν έγινε ποτέ, καθώς οι αστυνομικοί δεν ακολούθησαν τις προβλεπόμενες διαδικασίες. Έτσι, οι αρχές επανήλθαν στο ματς της Εθνικής, περιμένοντας τον παίκτη περιμετρικά του γηπέδου. Όμως αυτός είχε άλλα σχέδια. Παρ’ όλο που ξεκίνησε στην ενδεκάδα και μάλιστα έδωσε ασίστ για το πρώτο γκολ του Αντόνιο Βαλέντσια, ο διεθνής άσος 10 λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα ξάπλωσε φαρδύς – πλατύς στον αγωνιστικό χώρο προσποιούμενος τον τραυματία. Το ιατρικό τιμ του Ισημερινού τον απέσυρε με φορείο χορηγώντας του οξυγόνο, την ώρα που οι άνδρες της αστυνομίας παρακολουθούσαν από κοντά!

Οι γιατροί κατάφεραν τελικά να μεταφέρουν τον παίκτη στα αποδυτήρια, ενώ αργότερα η ομοσπονδία παρουσίασε έγγραφο στις αρχές που τους επέτρεπε να μεταφέρουν τον παίκτη στο ξενοδοχείο της ομάδας. Τελικά, λίγες ώρες αργότερα ο δικηγόρος του Βαλέντσια έπεισε τις δικαστικές αρχές να αποσύρουν τις κατηγορίες και έτσι η…παράσταση του παίκτη έπιασε τόπο.

Δείτε στιγμιότυπο από τις τραγελαφικές σκηνές:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.