Ο Μάτος αισιοδοξεί

Ο Μαρσέλο Μάτος δήλωσε στην "globoesporte" ότι ήταν σωστή η απόφασή του να παραμείνει στη Βραζιλία και να μην επιστρέψει στον Παναθηναϊκό.

Ο Μαρσέλο Μάτος δήλωσε στην “globoesporte” ότι ήταν σωστή η απόφασή του να παραμείνει στη Βραζιλία και να μην επιστρέψει στον Παναθηναϊκό. «Από την πρώτη στιγμή που ήρθα εδώ, είδα πόσο ωραία ατμόσφαιρα υπάρχει. Μερικές φορές πετυχαίνεις, αλλά δεν είναι πάντα αυτό το σενάριο. Έκανα τη σωστή επιλογή, πάλεψα για αυτή και τώρα όλα φαίνονται να πηγαίνουν καλά, κάτι που με κάνει ιδιαίτερα χαρούμενο»  είπε ο Μάτος.

Αναφερόμενος στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ευρώπη, δήλωσε: «Είχα την εμπειρία μου εκεί, αλλά πάντα μου άρεσε να μένω για πολύ καιρό σε ένα μέρος, οπότε νομίζω ότι θα παραμείνω εδώ». Όταν ρωτήθηκε για τις πιθανότητες της ομάδας του να πάρει το πρωτάθλημα, είπε: «Έχουμε μια πολύ δυνατή και έμπειρη ομάδα, που έχει ζήσει δύσκολες καταστάσεις, έναν ανταγωνιστικό προπονητή, ένα διοικητικό συμβούλιο που μας υποστηρίζει πολύ, ψυχολόγο. Έχουμε όλα τα προσόντα για να παλέψουμε για τον τίτλο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.