Ουτρέχτη – Βόλος 6-2: Τον «πλήγωσε» ο Δουβίκας

Βαριά ήττα για τον Βόλο με 6-2 από την Ουτρέχτη. Σκόρερ δύο τερμάτων της Ολλανδικής ομάδας ο Δουβίκας

Με τον Τάσο Δουβίκα να ανοίγει τον… χορό των γκολ, η Ουτρέχτη επικράτησε 6-2 του ανέτοιμου Βόλου σε ένα δύσκολο απόγευμα για την ελληνική ομάδα.

Ο πρώην επιθετικός της ομάδας της Μαγνησίας, στο 29ο λεπτό της φιλικής αναμέτρησης μεταξύ των δύο ομάσδων, έκανε το 1-0 και τέσσερα λεπτά αργότερα ανέβασε την διαφορά των γκολ σε δύο.

Στο 35’ ο Τίμπερ πέτυχε το τρίτο γκολ για την ολλανδική ομάδα για να απαντήσει ο Βόλος δυο λεπτά αργότερα με τον Βαν Βέερτ.

Ο Σωτήρης Νίνης στο 56’ μείωσε σε 3-2, ενώ στο 68ο λεπτό ο Μπαλκ έκανε το 4-2. Ο ίδιος παίκτης στο 86’ έγραψε το 5-2, με τον Βαν ντε Στρικ να σκοράρει στο φινάλε με πέναλτι για να διαμορφώσει το τελικό 6-2 υπέρ των Ολλανδών.

Ο προπονητής του Βόλου Γκιγιέρμο Αμπασκάλ, παρέταξε την ομάδα του με τον Κλέιμαν στο τέρμα, τους Κούζντρα, Γκιουλέν, Ρομέρο, Φερράρι στην άμυνα, τους Τσοκάνη, Μπαριέντος σε ρόλο ανασταλτικών μέσων, ενώ η τριάδα αποτελούμενη από τους Φερνάντες, Μπαρτόλο, Πουρίτα αγωνίστηκε πίσω από τον Φαν Βέερτ που έπαιξε μόνος του στην κορυφή της επίθεσης. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν επίσης οι Παπαδόπουλος, Νίνης, Ροσέρο, Λογαράς, Τριανταφύλλου και Τερεζίου.

  • Εξελίξεις φέρνει η έλευση του Νίκολας Ορόζ από τη Ρασίνγκ Κλουμπ, καθώς στην στην πόρτα της εξόδου βρίσκεται πλέον ο Καμίλ Βοϊτκόφσκι που δεν αγωνίστηκε στον σημερινό αγώνα.



Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.