«Τεσσάρα» η Μπορούσια στη Μπάγερν, πήρε τον πρώτο τίτλο

Η Ντόρτμουντ ήταν ο μεγάλος νικητής του γερμανικού Σούπερ Καπ καθώς νίκησε με 4-2 τη Μπάγερν Μονάχου. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους Βεστφαλούς ο Μάρκο Ρόις που σημείωσε δύο γκολ.

Η Ντόρτμουντ ήταν ο μεγάλος νικητής του γερμανικού Σούπερ Καπ καθώς νίκησε με 4-2 τη Μπάγερν Μονάχου. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους Βεστφαλούς ο Μάρκο Ρόις που σημείωσε δύο γκολ.

Οι δύο ισχυρές ομάδες της Μπουντεσλίγκα θέλησαν να ξεκινήσουν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους για τη νέα σεζόν και αυτό φάνηκε και από το σκορ καθώς και οι δύο μπήκαν στο γήπεδο με στόχο να πετύχουν γκολ και όχι να κλειστούν στις άμυνές τους.

Το σκορ άνοιξε μόλις στο έκτο λεπτό της αναμέτρησης ο Ρόις με κεφαλιά και αυτό ήταν και το σκορ του ημιχρόνου. Στην επανάληψη, η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα μπήκε δυνατά και κατάφερε να ισοφαρίσει με τον «ιπτάμενο Ολλανδό», Αριέν Ρομπέν στο 54ο λεπτό.

Ο Φαν Μπούιτεν δύο λεπτά αργότερα όμως έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του σημειώνοντας αυτογκόλ και έβαλε και πάλι μπροστά στην Μπορούσια του Ντόρτμουντ ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Γκουντογκάν έκανε τρία τα τέρματα της ομάδας του βάζοντας ουσιαστικά ταφόπλακα στις βλέψεις των Βαυαρών για την κατάκτηση του τροπαίου.

Η Μπάγερν δεν το έβαλε κάτω και κατάφερε να μειώσει σε 3-2 στο 64ο λεπτό και πάλι με τον Ρόμπεν αλλά το οριστικό τέλος υπέγραψε στο 86ο λεπτό και πάλι ο Ρόις με το δεύτερο προσωπικό του γκολ έπειτα από ασίστ του Ομπαμεγιάνγκ.

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος αγωνίστηκε για λίγο καθώς μπήκε ως αλλαγή στο 88ο λεπτό της αναμέτρησης. Έτσι, η Μπορούσια κατέκτησε τον πρώτο τίτλο της νέας χρονιάς στη Γερμανία δείχνοντας ότι συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε την περασμένη χρονιά.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.