Στα “πέναλτι” η Ισπανία, με άνεση η Ρουμανία

Η Ισπανία έκανε το 4 στα 4 για τα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, νικώντας 3-0 την Σουηδία. Δεύτερη στο έκτο όμιλο ανέβηκε η Ρουμανία που πέρασε με άνεση και "τεσσάρα" από την Μάλτα.

Η Ισπανία έκανε το 4 στα 4 για τα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, νικώντας 3-0 την Σουηδία. Δεύτερη στο έκτο όμιλο ανέβηκε η Ρουμανία που πέρασε με άνεση και “τεσσάρα” από την Μάλτα.

Αγχώθηκε στο πρώτο, ξέσπασε στο δεύτερο

Οι Ισπανοί ήταν καταιγιστικοί στο πρώτο ημίχρονο, αλλά ο Όλσεν ντύθηκε σούπερμαν, κρατώντας το μηδέν για την ομάδα του. Στο 16′ ακυρώθηκε λανθασμένα ως οφ σάιντ γκολ του Ροντρίγκο. Το πρώτο μέρος έκλεισε με κατοχή στο 80% για τους Ισπανούς, 11 τελικές και 10 κόρνερ.

Στον ίδιο ρυθμό κύλησε και το δεύτερο μέρος με την Ισπανία να πιέζει, αλλά να μην καταφέρνει να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα. Στο 64′ όμως οι Ίβηρες βρήκαν τη λύση, όταν κέρδισαν πέναλτι, το οποίο έκανε γκολ ο Ράμος. Ακόμη ένα πέναλτι μετά από καταπληκτική προσπάθεια του Μοράτα στο 84′, με τον ίδιο να εκτελεί για το 2-0. Οι γηπεδούχοι δε σταμάτησαν εκεί κάνοντας το 3-0 με ωραίο φαλτσαριστό σουτ του Ουραθάμπαλ στο 87′.

ΙΣΠΑΝΙΑ:
Κέπα, Καρβαχάλ, Μαρτίνες(88′ Γιορέντε), Μπουσκέτς, Ροντρίγκο (72′ Ουαρθαμπάλ), Ίσκο, Ασένσιο (65′ Μοράτα), Ράμος, Άλμπα, Ρουίς, Παρέχο

ΣΟΥΗΔΙΑ: Όλσεν, Λούστιγκ, Χελάντερ, Αουγκούστινσον, Λάρσον(82′ Ίσακ), Έκνταλ(86′ Όλσον), Μπεργκ, Φόσμπεργκ, Κλάεσον (27′ Γιόχανσον), Γιάνσον, Κουεζόν

Άνετο πέρασμα από την Μάλτα

Η Ρουμανία “καθάρισε” το ματς από το πρώτο ημίχρονο, καθώς προηγήθηκε νωρίς και έφτασε στο άνετο 0-3, μετά από 45 λεπτά. Ο Πούσκας σκόραρε τα δύο πρώτα γκολ στο 7′ και το 29′, ενώ είχε και δοκάρι φλερτάροντας με το χατ τρικ. Το σκορ του ημιχρόνου έγραψε ο Τσίπτσιου στο 34′.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Κόντρα κατέβασαν ταχύτητα και διαχειρίστηκαν το υπέρ τους σκορ. Τελείωσαν πάντως την αναμέτρηση με 10, καθώς στο 81′ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Τσίπτσιου. Το τελικό 0-4 έγραψε ο Μαν στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων.
Με αυτή τη νίκη οι Ρουμάνοι ανέβηκαν στη δεύτερη θέση του 6ου ομίλου, εκμεταλλευόμενοι την ήττα της Σουηδίας στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου.

ΜΑΛΤΑ:
Μπονέλο, Μποργκ, Άγκιους, Εμπόνγκ, Φένεκ (59′ Γκρετς), Κορμπολάν(84′ Μοντεμπέλο), Έφιονγκ, Ζεράφα, Γκαμπίν (67′ Μιφσούντ), Μούσκατ.

ΡΟΥΜΑΝΙΑ: Ταταρουσάνου, Κριστέα, Νεντελτσεάρου (35′ Σαπουνάρου), Μπαλούτα, Τσίπτσιου, Χάτζι, Πούσκας, Μπάνκου, Κεσέρου(65′ Μαν), Μαρίν, Μαξίμ (74′ Ροτάριου)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.