Μίσιτς: Η επέμβαση στη βουβωνική χώρα, η επιστροφή

Ο Γιόσιπ Μίσιτς παραχώρησε μια συγκλονιστική συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα της Ντινάμο Ζάγκρεμπ που συνεχίζει την καριέρα του και αναφέρθηκε και στο θέμα υγείας που ξεπέρασε

Ο Γιόσιπ Μίσιτς συνεχίζει την καριέρα του στην Ντινάμο Ζάγκρεμπ. Ο Κροάτης μέσος έδωσε συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα της κροατικής ομάδας. 

Μίλησε on camera για την επιστροφή του στην ενεργό δράση, αναφέρθηκε στο θέμα υγείας που ξεπέρασε αλλά και στον ΠΑΟΚ. 

Η Ντινάμο Ζάγκρεμπ δημοσιοποίησε το video από τη συγκεκριμένη συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα της. 

Στη συνέντευξη ο Μίσιτς, μεταξύ άλλων, αναφέρει τα εξής

“Είναι πάντα ωραίο να επιστρέφω στην Κροατία, ειδικά στον καλύτερο κροατικό σύλλογο. Έχω περιπλανηθεί στο εξωτερικό για τρία χρόνια και τώρα είμαι χαρούμενος που ήρθα στην Ντινάμο”.

Αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας που ξεπέρασε και είπε: “Τώρα πλέον μπορώ να πω την πραγματική αλήθεια για αυτό το πρόβλημα. Έκανα χειρουργική επέμβαση σε όγκο στη βουβωνική χώρα αλλά τώρα τα άφησα όλα πίσω μου. Ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος, αλλά επέστρεψα στο γήπεδο και αυτό είναι το πιο σημαντικό από όλα”.

Ο Μίσιτς αναφέρθηκε στο ότι ψηφίστηκε στην καλύτερη ενδεκάδα της δεκαετίας στον ΠΑΟΚ ενώ αναφέρθηκε και στις συζητήσεις του ΠΑΟΚ με τη Σπόρτινγκ Λισαβώνας.

Είπε: “Όταν παίζεις καλά, όλοι σε αναγνωρίζουν στον δρόμο. Το μόνο που έχει σημασία είναι να παίζεις καλά. Ο ΠΑΟΚ και η Σπόρτινγκ απέτυχαν να συμφωνήσουν”, είπε ο Μίσιτς πριν πάρει την απόφαση να επιστρέψει στην Κροατία.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας