Φίτεσε – Φέγενορντ 2-1 : Θρίαμβος των γηπεδούχων στη «μάχη» του Άρνεμ … (hls)

Με δύο γκολ του Βέλγου Οπέντα (6', 46') η Φίτεσε νίκησε 2-1 την Φέγενορντ σε ένα ματς εντάσεων και συγκινησιακών ανατροπών στο Άρνεμ

Μπορεί να μην διεκδικεί δάφνες ποιότητας ο αγώνας της Φίτεσε με την Φέγενορντ, που έγινε σε μια από τις πιο ιστορικές πόλεις – από τον καιρό του 2ου παγκοσμίου πολέμου – της Ολλανδίας, όμως η εξέλιξή του σαφώς και κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον όλων όσοι παρακολούθησαν τα 115 (!!) λεπτά του…
Είδαμε πολλές φάσεις για γκολ, με λίγες όμως καλές ομαδικές ή και ατομικές ενέργειες από τις δύο ομάδες.
Είδαμε έντονες αλλαγές συναισθημάτων, χωρίς όμως αυτό να είναι απαραίτητα προς τέρψη του θεάματος…
Είδαμε και κλάματα από παίκτες των γηπεδούχων, όχι όμως για τη νίκη της ομάδας τους αλλά επειδή αποβλήθηκαν (Μπέρο 95’, Μπούτινικ 112’) στο διάστημα των 14λεπτων (!!) καθυστερήσεων του αγώνα..
Είδαμε «ηρωικές» ενέργειες παικτών ένθεν κι ένθεν, δίχως όμως οι περισσότερες να είναι άξιες καταγραφής σε έναν αξιομνημόνευτο αγώνα!
Ακόμα και… «αίμα» έτρεξε – καθώς τρεις παίκτες για διαφόρους λόγους αποχώρησαν με σουβενίρ κάποιες πληγές – αλλά από κατά λάθος (!!) τραυματισμούς, όπως φάνηκε κι από το ριπλέϊ ..
Στη πρώτη γκάφα του αγώνα ο Οπεντα «έκλεψε» τη μπάλα από τον Ισραηλινό αμυντικό Σένεσι, στο 6’ και σχεδόν μπήκε με τη μπάλα στα δίχτυα..
Η ομάδα του Ρότερνταμ, προερχόμενη από τρεις συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα με 12 γκολ στο ενεργητικό της, μπλόκαρε αρκετά στο σχήμα με τρεις αμυντικούς που παρέταξαν οι αντίπαλοί της, αλλά κατάφερε να ισοφαρίσει στο 28’ με κεφαλιά του Τιλ έπειτα από σέντρα του Πέντερσεν σε μια από τις ελάχιστες (!) στιγμές συνεργασίας στο ματς.
Στην αμέσως επόμενη ο Λίντσεν, πέντε λεπτά αργότερα, πέρασε υπέροχα στον Τιλ αλλά αυτός φάστα με το γκολ της ανατροπής, νικήθηκε από τον πολύ καλό Γερμανό γκολκίπερ Σούμπερτ..
Δεν κατάφερε να αξιοποιήσει το καλό της διάστημα η ομάδα του Ρότερνταμ και «πλήρωσε» άλλη μια αμυντική ολιγωρία στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου.
Ο Βέλγος Οπέντα έγινε αποδέκτης μιας κακής αμυντικής αντίδρασης της Φέγενορντ και ευστόχησε στο 2-1.
Από εκεί και πέρα, χάθηκε μια καλή ευκαιρία με τον Λίντσεν στο 50’ και κατόπιν χάθηκε η συγκέντρωση των φιλοξενούμενων που ήθελαν αλλά δεν είχαν τις ορθές επιλογές να δημιουργήσουν.
ΟΙ τραυματισμοί των Γκμποχό και Βίτεκ είχαν ως αποτέλεσμα οι καθυστερήσεις που κράτησε ο διαιτητής να αγγίξουν τα όρια της… παράτασης στο ματς, κι ας μην είχαμε ισοπαλία!
Σωστές οι αποβολές, προφανώς δίκαιη η νίκη της Φίτεσε…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.