Δεν το περιμένουν εύκολο οι ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί αναγνωρίζουν πως δε θα είναι εύκολη η διαδρομή τους, προς την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο παγκόσμιο κύπελλο της Ισπανίας.

Οι Αμερικανοί αναγνωρίζουν πως δε θα είναι εύκολη η διαδρομή τους, προς την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο παγκόσμιο κύπελλο της Ισπανίας. Συγκεκριμένα, οι Κένεθ Φαρίντ και Άντονι Ντέιβις υπογράμμισαν πως θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια, για να φτάσει η ομάδα τους στην κορυφή.


Αρχικά, ο Φαρίντ τόνισε: «Το παιχνίδι με την Τουρκία πραγματικά μας ξύπνησε. Καταλάβαμε πως εάν δεν είμαστε σοβαροί σε όλους τους αγώνες ο δρόμος για το Χρυσό μετάλλιο θα είναι δύσκολος. Ξέρουμε πως έτσι κι αλλιώς δεν θα είναι εύκολος αλλά για να το πάρουμε θα πρέπει να το δίνουμε όλα απέναντι σε κάθε αντίπαλο».


Από την πλευρά του, ο Ντέιβις δήλωσε: «ίναι μια ομάδα που παίζει πολύ καλά στην επίθεση. Εκμεταλλεύτηκαν και την παραμικρή ευκαιρία που τους δώσαμε για να σκοράρουν και  εάν τους το επιτρέπαμε θα μπορούσαν να ξαναμπούν στο παιχνίδι οπότε ήταν ένα καλό τεστ για εμάς. Θέλουμε να παίζουμε με ανταγωνιστικούς αντιπάλους και σίγουρα η Νέα Ζηλανδία είναι ένας από αυτούς».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.