Άγνωστη η έδρα του αγώνα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Το προσεχές διάστημα θα ξεκαθαρίσει το που θα αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός την ΤΣΣΚΑ Μόσχας τον ερχόμενο Ιανουάριο για την Euroleague, καθώς εκείνο το διάστημα οι Ρώσοι θα είναι… άστεγοι.

Το προσεχές διάστημα θα ξεκαθαρίσει το που θα αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός την ΤΣΣΚΑ Μόσχας τον ερχόμενο Ιανουάριο για την Euroleague, καθώς εκείνο το διάστημα οι Ρώσοι θα είναι… άστεγοι. Συγκεκριμένα, το κλειστό “USK CSKA” και το “Megasport” της Μόσχας δε θα είναι διαθέσιμα, λόγω προγραμματισμένων πολιτιστικών εκδηλώσεων.

Ο Αντρέι Βατούτιν είχε ζητήσει από τη διοργανώτρια αρχή, να μην ορίσει εντός έδρας αγώνες για τη ρωσική ομάδα, το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, όμως κάτι τέτοιο δεν έγινε τελικά αποδεκτό. Εκτός των “πράσινων”, οι πρωταθλητές Ευρώπης θα κληθούν να υποδεχτούν στις 26 Δεκεμβρίου την Αρμάνι Μιλάνο, όμως και για αυτό το ματς αναζητούν έδρα. Δημοσιεύματα θέλουν τη ρωσική ομάδα να εξετάζει τη λύση του Καλίνγκραντ, χωρίς όμως να έχει ληφθεί ακόμα οριστική απόφαση. Παράλληλα, η διοίκηση της ΤΣΣΚΑ Μόσχας έχει επαφές με την Euroleague, μήπως αλλάξει τελικά το πρόγραμμα των αγώνων της. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.