Πλει οφ σερβικού πρωταθλήματος με…γιορτή του Ερυθρού Αστέρα και χωρίς την Παρτίζαν

Ο Ερυθρός Αστέρας θα έχει ελεύθερη είσοδο φιλάθλων στο πρώτο παιχνίδι με την Μega Basket για να γιορτάσουν στην πρόσφατη κατάκτηση του τίτλου στην Αδριατική Λίγκα.

Η Παρτίζαν ανακοίνωσε επίσημα την αποχώρηση της από τα πλει οφ του σερβικού πρωταθλήματος, εκφράζοντας στην πράξη την δυσαρέσκεια της για όσα έγιναν στην διάρκεια των πλει οφ της Αδριατικής Λίγκας και δή στον πέμπτο τελικό στην έδρα του Ερυθρού Αστέρα, όταν και χρειάσθηκε η εκκένωση των εξεδρών για την ολοκλήρωση του αγώνα.

«Σε 20 χρόνια συμμετοχής σε EuroLeague και EuroCup έχουν καταγραφεί επεισόδια σε όλους τους αγώνες στο Βελιγράδι όπως και στα πέντε τελευταία ματς της Αδριατικής Λίγκας. Αυτό μας λέει πως η ελπίδα να διορθωθούν τα βαθιά ριζωμένα λανθασμένα πράγματα εξακολουθεί να έχει βάση» ανέφερε η ανακοίνωση της Παρτίζαν και συνέχισε: «Η Παρτίζαν θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της το επόμενο διάστημα για να λύσει τα συσσωρευμένα προβλήματα στη σερβική λίγκα και να επιστρέψει από μία θέση όπου τα άτομα έχουν το μονοπώλιο στη λήψη σημαντικών αποφάσεων».

Στον αντίποδα, ο Ερυθρός Αστέρας έκανε κάλεσμα στους φιλάθλους του να γιορτάσουν την διατήρηση του τίτλου της ΑΒΑ, με την προσέλευση τους στον πρώτο αγώνα κόντρα στην Μega Basket, για τον πρώτο γύρο των πλει οφ του σερβικού πρωταθλήματος.

Στην ανακοίνωση του Ερυθρού Αστέρα, υπογραμμίζεται ότι η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

«Οι παίκτες του Ερυθρού Αστέρα θα δώσουν την Παρασκευή τον πρώτο αγώνα των ημιτελικών του εγχώριου πρωταθλήματος κόντρα στην ομάδα της Μέγκα Μπάσκετ.

Η είσοδος σε αυτόν τον αγώνα είναι δωρεάν, η ομάδα μας θέλει να γιορτάσει τη μεγάλη επιτυχία μαζί με τους φιλάθλους μας. Θα είναι ευκαιρία για όλους όσοι έχουν το ερυθρόλευκο σήμα στην καρδιά τους να χαιρετήσουν από την κερκίδα τους πρωταθλητές μας, που κατέκτησαν το τρόπαιο της ABA League και πήραν το εισιτήριο για τη Euroleague»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.