O Μάρκ Γκαζόλ επιστρέφει στην Μπαρτσελόνα

Ο αδελφός του Πάου έγινε ανταλλαγή από τους Λέικερς στους Μέμφις Γκρίζλς αλλά θα ζητήσει να αποδεσμευτεί και να παίξει ξανά στην Ισπανία.

Οι Λέικερς έκαναν ανταλλαγή τον Μάρκ Γκαζόλ (36 χρ.), με τους Μέμφις Γκρίζλς αποκτώντας τα δικαιώματα του Κινέζου Ουάνγκ Ζέλιν και μια επιλογή στον 2ο γύρο του draft pick του 2024, αλλά ο Ισπανός σέντερ, δεν είναι διατεθειμένος να συνεχίσει στο ΝΒΑ και έχει αποφασίσει να επιστρέψει στην Ισπανία για να παίξει στην Μπαρτσελόνα.

Την συμφωνία ανταλλαγής του αδελφού του Πάου Γκαζόλ, από τους Λέικερς στους Γκρίζλς (ο Μάρκ είχε παίξει ξανά στις «αρκούδες την τριετία 2008-11), δημοσίευσε με δικές του πληροφορίες, ο Αντριαν Βοϊναρόφσκι, ο οποίος επισήμανε ότι ο πρώην παίκτης των «λιμναθρώπων» θα επιστρέψει στην Ισπανία για να είναι μαζί με την οικογένειά του.

Ο Μάρκ θα ακολουθήσει τα χνάρια του μεγαλύτερου αδελφού του που επέστρεψε πέρυσι στην Μπαρτσελόνα, όπου αναδείχθηκε και αναμένεται να ανακοινώσει το τέλος της πολυσήμαντης καριέρας του, σε ηλικία 40 χρόνων. Από την ακαδημία της Μπαρτσελόνα, είχε αρχίσει να παίζει μπάσκετ και ο Μάρκ Γκαζόλ.

Η ισπανική «λίγκα» της ACB προανήγγειλε την επιστροφή του Μάρκ Γκαζόλ με ένα βίντεο, όταν έπαξε στην πρώτη ομάδα της Μπαρτσελόνα, το 2004 και σκοράρει από ασίστ του Ντέγιαν Μποντίρογκα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.