ΕΟΚ: Στις 12 Σεπτεμβρίου οι εκλογές με φυσική παρουσία

Η πλειοψηφία της προσωρινής διοίκησης αποφάσισε την τέλεση των εκλογών, ενώ εκκρεμεί η νέα αίτηση των δυο άλλων παρατάξεων των κ. Φασούλα και Λιόλιου στο Πρωτοδικείο για την αλλαγή της σύνθεσης της.

Ο κύβος ερρίφθη, εκ νέου για την ημερομηνία τέλεσης των εκλογών στην ΕΟΚ, ύστερα από απόφαση της προσωρινής διοίκησης της ομοσπονδίας. Στις 12 Σεπτεμβρίου, θα κληθούν δια ζώσης, οι εκπρόσωποι των 512 σωματείων, να ψηφίσουν για τον πρόεδρο και τους συμβούλους της επόμενης διοίκησης της ΕΟΚ. και αυτή θα είναι η πρώτη επιλογή ψηφοφορίας, ενώ δίνεται και η δυνατότητα τέλεσης τους με κάθε άλλο νόμιμο τρόπο (ηλεκτρονική ψηφοφορία). Ο τόπος τέλεσης θα αποφασιστεί στο προσεχές διάστημα των τριών μηνών που μεσολαβούν. Η προσωρινή διοίκηση της ΕΟΚ αποφάσισε με την πλειοψηφία που διαθέτει και ενώ απουσίασαν τα άλλα μέλη που απαρτίζουν το προσωρινό Δ.Σ. και προέρχονται από τις παρατάξεις του Παναγιώτη Φασούλα και του Βαγγέλη Λιόλιου.

Σήμερα( 15/6) συζητείται από την μια το μεσημέρι, στο Πρωτοδικείο, οι προτάσεις που έχουν καταθέσει οι δυο παρατάξεις των Φασούλα και Λιόλιου για την αλλαγή σύνθεσης της προσωρινής διοίκησης, προκειμένου η υπάρχουσα να απωλέσει την πλειοψηφία. Αν, γίνουν δεκτές οι προτάσεις του από το Πρωτοδικείο, η νέα προσωρινή διοίκηση θα οδηγήσει την ομοσπονδία στην τέλεση των αρχαιρεσιών και ενδεχομένως να αλλάξει και την ημερομηνία που ορίσθηκε, πριν από λίγη ώρα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.