Δέδας: “Είμαι λίγο απογοητευμένος”

Ο Στέφανος Δέδας φανερά απογοητευμένος από την ήττα της ΑΕΚ με 88-71 από τον Προμηθέα, κυρίως με την προσέγγιση των παικτών του.

Καθόλου ικανοποιημένος δεν είναι ο Στέφανος Δέδας με το αποτέλεσμα της ΑΕΚ, κόντρα στον Προμηθέα, αλλά κυρίως από τους παίκτες του.

Ο Έλληνας προπονητής έδωσε τα συγχαρητήρια του στην αντίπαλη ομάδα και παραδέχθηκε ότι ήταν σαφώς καλύτερη από τους “κιτρινόμαυρους” στο δεύτερο ημίχρονο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την ήττα της ΑΕΚ από τον Προμηθέα: «Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν μαζί με τον Προμηθέα στο σκορ, είχαμε ένα καλό δεύτερο δεκάλεπτο. Στο τρίτο δεκάλεπτο έπαιξαν ρόλο τα δύο συνεχόμενα «τετράποντα» που μεγάλωσαν τη διαφορά, χωρίς να είναι διαφορά των ομάδων τέτοια. Δεν είχαμε τον τρόπο να γυρίσουμε, προσπάθησα να ενεργοποιήσω λίγο τα παιδιά. Ο Προμηθέας ήταν καλύτερος από εμάς στο δεύτερο ημίχρονο.

Χάσαμε δίκαια και αξίζουν συγχαρητήρια τον Προμηθέα. Μια νέα ομάδα έχει σκαμπανεβάσματα που τη καθηλώνουν, όμως είμαστε εδώ για να δουλέψουμε και να βελτιωθούμε σύντομα. Και θα γίνει αυτό».

Για το νέο γήπεδο των “κιτρινόμαυρων”: «Είναι μια σκέψη που επικρατεί όλο αυτό το διάστημα που είμαι στην ΑΕΚ. Εμείς πρέπει να το καταλάβουμε ότι τα πράγματα δεν είναι εύκολα. Πρέπει να αφοσιωθούν στο να κάνουμε την ομάδα να παίζει καλύτερα περισσότερο και να δούμε πως θα προσεγγίσουμε καλύτερα το παιχνίδι αμυντικά. Οι παίκτες του Προμηθέα, τελείωσαν το παιχνίδι με 69% στο δίποντο. Είμαι λίγο απογοητευμένος με την προσέγγιση μας και σήμερα, δεν ήμασταν όπως έπρεπε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.