Match Center
Έπος: 2-1, 2-4, 5-4, 5-5!
Νοέμβριος 2009. Τι σενάριο, τι ματς! Στο «Ζερλάν» Λιον του Κλον Πιελ και Μαρσέιγ του Ντιντιέ Ντεσάμπ σε ένα ανεπανάληπτο φεστιβάλ επιθετικού ποδοσφαίρου ανατροπών, με 5 από τα 10 γκολ να σημειώνονται μετά το 80’! 2-1, 2-4, 5-4, 5-5.
Το θαύμα της Κωνσταντινούπολης
Βράδυ 13ης Μαίου του 2012 στην Κωνσταντινούπολη. Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει το απόλυτο φαβορί της Ευρωλίγκας στον τελικό της διοργάνωσης. Η ΤΣΣΚΑ δείχνει να επιβεβαιώνει τον ρόλο του φαβορί. Μέχρι τη στιγμή που η ελληνική ομάδα ξεκίνησε την αντεπίθεση.
Η… επτάρα ανατροπής της Άρσεναλ
Για την επίτευξη μιας μεγάλης ανατροπής απαιτείτε ικανότητα και βέβαια τύχη. Μια από τις βασικές προϋποθέσεις είναι και η χημεία της ομάδας που καλείται να την πετύχει. Όταν μιλάμε για ενδεκάδα... Λιγκ Καπ όμως, χημεία δεδομένα δεν υπάρχει.
«Αυτοκτονία» της Εθνικής στο ΣΕΦ
Βολεϊκή αυτοκτονία από τις λίγες στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, ανεπανάληπτη ευκαιρία για μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας, ένα προημιτελικό ματς ανατροπών που έμεινε στην ιστορία.
To come back της παρέας του Τζέραρντ
Σε ένα από τους πλέον συναρπαστικούς τελικούς όλων των εποχών στο Κύπελλο Πρωταθλητριών ομάδων Ευρώπης, η Λίβερπουλ είδε τη Μίλαν να... κάνει πλάκα στο πρώτο ημίχρονο και να κυνηγά ανατροπή με διαφορά τριών γκολ. Κι όμως το έκανε...
Το… έπος του 1999
Ένας από τους παραδοσιακούς... ναούς του ποδοσφαίρου και δύο από τις κορυφαίες ομάδες του κόσμου μπορούν να διαμορφώσουν το σενάριο για έναν ιδανικό ποδοσφαιρικό τελικό που μένει στην ιστορία. Μια ιστορία όπως αυτή του 1999...
Η επική ανατροπή!
Τον Μάιο του 2014 η Μακάμπι πραγματοποίησε μία τεράστια ανατροπή κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του Φάιναλ Φορ κατακτώντας και το τελευταίο χρονικά τρόπαιό της στη διοργάνωση.
ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.