Πρόβα τζενεράλε στο παγκόσμιο κύπελλο του Μιλάνου για την Εθνική ομάδα της ρυθμικής γυμναστικής

Την τελευταία αγωνιστική δοκιμή της πριν από το προ-Ολυμπιακό του ερχόμενου μήνα θα κάνει στο Μιλάνο η Εθνική ομάδα της ρυθμικής γυμναστικής, συμμετέχοντας από τις 21 έως τις 23 Ιουλίου στο παγκόσμιο κύπελλο της ιταλικής πόλης.

Ο τέταρτος και τελευταίος φετινός αγώνας της σειράς των παγκοσμίων κυπέλλων θα αποτελέσει την πρόβα τζενεράλε ενόψει του κομβικού προ-Ολυμπιακού παγκόσμιου πρωταθλήματος που θα ακολουθήσει στη Βαλένθια (23-27 Αυγούστου), εκεί όπου οι Ελληνίδες εκπρόσωποι θα επιχειρήσουν να κατακτήσουν την απευθείας Ολυμπιακή πρόκριση για το «Παρίσι 2024».
 
Με προορισμό τη μεγαλούπολη του ιταλικού Βορρά αναχώρησε σήμερα (Τετάρτη 19/07) η Εθνική ομάδα ανσάμπλ (Εΐρα Λάουρα Γκικόκα, Ελπίδα Εγγλέζου, Καλομοίρα Καρόκη, Ειρήνη Κονιστή, Χριστίνα Ρήγα, Μαριέττα Τοπολλάι) και η πρωταθλήτρια του ατομικού Παναγιώτα Λύτρα, φιλοδοξώντας να δείξουν το καλύτερο πρόσωπό τους, να διακριθούν και να πάρουν ώθηση ενόψει του επερχόμενου προ-Ολυμπιακού της Βαλένθια.
 
Την ελληνική αποστολή συμπληρώνουν οι προπονήτριες Μαρίνα Φατέεβα, Φωτεινή Κωτσοπούλου, Σοφία Αϊβαθιάδου, Μορφούλα Ντώνα, ο φυσικοθεραπευτής Μιχάλης Καλινδέρης, οι διεθνείς κριτές Έφη Πανταζίδου, Σοφία Μπούρα, καθώς και η Α’ Αντιπρόεδρος της Ε.Γ.Ο. και Πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής Ρυθμικής Γυμναστικής Ειρήνη Αϊνδιλή ως αρχηγός της αποστολής.
 
Η αυλαία του παγκοσμίου κυπέλλου του Μιλάνου θα ανοίξει την Παρασκευή (21/07) με το πρώτο σκέλος, που περιλαμβάνει δύο όργανα στο ατομικό (στεφάνι, μπάλα), καθώς και το πρόγραμμα με τα 5 στεφάνια για το ανσάμπλ. Το Σάββατο (22/07) θα ολοκληρωθούν οι προκριματικοί, με τα υπόλοιπα δύο όργανα του ατομικού (κορύνες, κορδέλα) και με το πρόγραμμα με 3 κορδέλες / 2 μπάλες για τις ομάδες. Τέλος, την Κυριακή (23/07) θα διεξαχθούν οι τελικοί οργάνων, τόσο στο ατομικό όσο και στο ανσάμπλ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.