«ΣΤΟ ΦΙΛΕ»: Ο Θάνος Τερζής στα κανάλια Novasports

Ο άσος του Φοίνικα Σύρου, Θάνος Τερζής, «πασάρει» στον Παντελή Λώλη, την Τρίτη 12 Φεβρουαρίου στις 19:00 (Novasports 1 & Novasports 1 HD)!

Ο άσος του Φοίνικα Σύρου, Θάνος Τερζής, «πασάρει» στον Παντελή Λώλη! Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, την Τρίτη 12 Φεβρουαρίου στις 19:00 θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την εκπομπή «Στο Φιλέ» μέσα από τα κανάλια Novasports 1 & Novasports 1 HD στην οποία καλεσμένος θα είναι ο πασαδόρος της ομάδας του Φοίνικα.
 
O 34χρονος διεθνής βολεϊμπολίστας, μιλάει στον Παντελή Λώλη, λίγες ώρες μετά τη νίκη της ομάδας του επί της Παναχαϊκής στην Πάτρα που άφησε μόνο δεύτερο τον Φοίνικα στην βαθμολογία της Volley League, για το πώς βλέπει το φετινό πρωτάθλημα και που μπορεί να φτάσει ο Φοίνικας Σύρου, αλλά και για τους προσωπικούς του στόχους.
 
Επίσης κατά την διάρκεια της εκπομπής οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα παρακολουθήσουν πλούσιο ρεπορτάζ, highlights και όλες τις λεπτομέρειες από τα παιχνίδια της ανατρεπτικής 15ης αγωνιστικής της Volley League.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.