Τα βρόντηξε ο Λεώνης από τον ΠΑΟΚ

Όπως και με τον Ηρακλή πριν από τρία χρόνια έτσι τώρα και στον ΠΑΟΚ ο Αλέκος Λεώνης δεν άντεξε την πίεση των οπαδών και τα βρόντηξε.
Δημοσίευση: 03/12/2013 - 15:12

Όπως και με τον Ηρακλή πριν από τρία χρόνια έτσι τώρα και στον ΠΑΟΚ ο Αλέκος Λεώνης δεν άντεξε την πίεση των οπαδών και τα βρόντηξε.

Ο Σαλονικιός τεχνικός έκατσε μόλις 15 μέρες στον πάγκο του «δικεφάλου» και χθες παραιτήθηκε αφού δεν μπόρεσε να αντέξει τις αποδοκιμασίες μερίδας οπαδών του ΠΑΟΚ. «Το ΤΑΠ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι ο Αλέκος Λεώνης την Δευτέρα αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία της ομάδας μας για προσωπικούς λόγους. Η διοίκηση του ΤΑΠ ΠΑΟΚ τον ευχαριστεί για τη μέχρι τώρα συνεργασία και εξετάζει μελλοντική πιθανή συνεργασία της μαζί του από άλλο πόστο. Χρέη πρώτου προπονητή αναλαμβάνει προσωρινά ο δεύτερος προπονητής της ομάδας κ. Αριστείδης Γιαμμακίδης».

Η αντίστροφη μέτρηση για την παραίτηση είχε ξεκινήσει από την πρώτη μέρα που έκατσε στον πάγκο της ομάδας στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Εθνικό. Μετά την ήττα ακούστηκαν αποδοκιμασίες οι οποίες επαναλήφθηκαν την περασμένη Κυριακή αμέσως μετά την ήττα από τη Λαμία στο «Παλατάκι».

Ο Λεώνης το επόμενο λεπτό σε πηγαδάκια είπε ότι φεύγει από τον ΠΑΟΚ κάτι που επισημοποίησε χθες όταν παρέδωσε την παραίτησή του στον πρόεδρο της ομάδας Γιώργο Ανδρέου. Ήδη αναζητείται νέος τεχνικός με το όνομα του Γιάννη Καλμαζίδη να ακούγεται έντονα στην Πυλαία.