Μπήκε στην αποστολή ο Πέτρογλου

Ο Πέτρος Πέτρογλου πήρε μέρος στην τελευταία προπόνηση της ΑΕΚ προτού αυτή αναχωρήσει για το Final Four του Κυπέλλου στην Καλαμάτα και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του «δικεφάλου», που θα ταξιδέψει το πρωί της Παρασκευής (9 π.μ) για την πρωτεύουσα της Μεσσηνίας.
Δημοσίευση: 13/03/2014 - 23:28

Ο Πέτρος Πέτρογλου πήρε μέρος στην τελευταία προπόνηση της ΑΕΚ προτού αυτή αναχωρήσει για το Final Four  του Κυπέλλου στην Καλαμάτα και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του «δικεφάλου»,  που θα ταξιδέψει το πρωί της Παρασκευής (9 π.μ) για την πρωτεύουσα της Μεσσηνίας.

Ο Άκης Φλαούνας δεν έχει στη διάθεσή του μόνο τον Γιάννη Αλεξίου ο οποίος είναι τραυματίας. Την αποστολή στελεχώνουν οι: Γιάννης Μαντέκας, Τζούλιαν Τόρες, Σταύρος Κατσανεβάκης, Γιάννης Τοκάνης, Ντούσκο Νοβοσέλατς, Νίκος Κρέτσης, Χόρχε Παγιάν, Κόνραντ Γκούζντα, Γιάννης Ρουμελιωτάκης, Ηρακλής Παπαδόπουλος, Δημήτρης Χατζόπουλος, Γιάννης Αχιλλεόπουλος, Πέτρος Πέτρογλου.

Με την αποστολή θα μεταβεί στην Καλαμάτα και ο Χόρχε Ελγκέτα.

Η ΑΕΚ έχει προγραμματίσει προπόνηση το απόγευμα της Παρασκευής στο κλειστό της Παραλίας, όπου θα διεξαχθούν οι αγώνες του Final 4.

Το «παρών» στην τελευταία προπόνηση σε αθηναϊκό έδαφος, έδωσε και ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής, Κωνσταντίνου Κοτσάτου