Σε τέσσερις τελικούς οι έλληνες στον αγώνα του παγκοσμίου κυπέλλου της Γλασκώβης

Τρεις έλληνες θα διεκδικήσουν την Κυριακή 21/11 ακόμα και την άνοδό τους στο βάθρο, ενώ ο Βλάσης Μάρας είχε πτώση στο μονόζυγο και αποκλείστηκε

Ο Λευτέρης Κοσμίδης προκρίθηκε στις ασκήσεις εδάφους με την υψηλότερη βαθμολογία (15,275 β.) παρά τις ενοχλήσεις που είχε, ο Λευτέρης Πετρούνιας στους κρίκους με την 7η επίδοση (15,200 β.), ενώ η Βάσω Μιλούση σε δύο αγωνίσματα, στους Ασύμμετρους ζυγούς (6η με 13,025 β.) και στην δοκό ισορροπίας (7η με 13,125 β.).

Ο Κοσμίδης δήλωσε μετά την προσπάθειά του: “Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την εμφάνισή μου στον προκριματικό. Τα πήγα καλύτερα από ό,τι την περασμένη εβδομάδα στην Στουτγάρδη και ελπίζω να κάνω κάτι ανάλογο και στον τελικό. Την απόφαση να αγωνιστώ την πήρα το βράδυ της Πέμπτης, αφού προηγουμένως είχα κάνει στο στάδιο των αγώνων την πρώτη μου ολοκληρωμένη προπόνηση έπειτα από μία εβδομάδα. Βοήθησε το γεγονός ότι το ταπί ήταν μαλακό και δεν είχα τόσο έντονη ενόχληση. Στον αγώνα, πάντως, πονούσα αρκετά και ακόμα περισσότερο πονώ τώρα, πράγμα που είναι φυσιολογικό”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.