Κόπα Αμέρικα: Σκέψεις για απόσυρση της Αργεντινής

Η αργεντίνικη ομοσπονδία φέρεται να εξετάζει το ενδεχόμενο να αποσυρθεί από τη συνδιοργάνωση του Κόπα Αμέρικα, το προσεχές καλοκαίρι.

Η αργεντίνικη ομοσπονδία φέρεται να εξετάζει το ενδεχόμενο να αποσυρθεί από τη συνδιοργάνωση του Κόπα Αμέρικα, το προσεχές καλοκαίρι. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η πορεία της πανδημίας φαίνεται πως αναγκάζει τους ιθύνοντες της ομοσπονδίας να επανεξετάσουν τη στάση τους, καθώς θεωρούν πως δύσκολα θα επιτραπεί η παρουσία φιλάθλων στις εξέδρες των γηπέδων. Την ίδια στιγμή, η άλλη συνδιοργανώτρια, η Κολομβία, φέρεται να ζητάει την παρουσία φιλάθλων στις εξέδρες των γηπέδων, σε ποσοστό 30% της χωρητικότητας. Ο Υπουργός Αθλητισμού της Λατιοναμερικάνικης χώρας, Ερνέστο Λουσένα τονίζει πως δεν έχει νόημα η διεξαγωγή της διοργάνωσης, χωρίς την παρουσία φιλάθλων.

Αρχικά, ο Λουσένα δήλωσε: “Το Κόπα Αμέρικα χωρίς φιλάθλους δεν έχει νόημα. Ήδη εργαζόμαστε για ένα πρωτόκολλο που θα επιτρέπει την παρουσία φιλάθλων σε ποσοστό 30% στα γήπεδα μας”.

Παράλληλα, ο Υπουργός Αθλητισμού της Κολομβίας τόνισε πως η χώρα του είναι έτοιμη να αναλάβει μόνη της τη διοργάνωση, αν τελικά αποχωρήσει η Αργεντινή: “Η Κολομβία έχει τη δυνατότητα να διοργανώσει από μόνης της το Κόπα Αμέρικα”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.