Ολυμπιακός: Μια φωτογραφία του Ομάρ που μοιάζει αναμνηστική

Πολλές έντονες στιγμές στη χθεσινή... μικρή φιέστα του Ολυμπιακού. Ποια φωτογραφία μοιάζει κυρίως αναμνηστική.

Ο Πέδρο Μαρτίνς οδήγησε τον Ολυμπιακό στην επιτυχία, από τον πιο δύσβατο δρόμο. Μέσα από σκληρή δουλειά και κουβαλώντας το σταυρό της αποτυχίας του πρώτου χρόνου, κατάφερε να φτιάξει ένα σύνολο που κέρδισε τη μαζική, σχεδόν καθλική αποδοχή των φιλάθλων. Οι συμπληγάδες που είχε να διαβεί ο Πορτογάλος ήταν πολλές, όμως κατάφερε να πανηγυρίσει το πρώτο πρωτάθλημα της καριέρας του. Αν και η σεζόν του επιφύλαξε κάποιες αναποδιές για τις οποίες δέχτηκε σκληρή κριτική, το τέλος της σεζόν τον βρίσκει να συγκρίνεται με τον Μπάγεβιτς και τον Βαλβέρδε. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Οι καλύτερες στιγμές του Ολυμπιακός – ΟΦΗ!

Ο Πορτογάλος είναι εθισμένος στη συνταγή της επιτυχίας και μετά το τέλος του ματς και των πανηγυρισμών έστειλε όσους δεν αγωνίστηκαν για επιπλέον προπόνηση και γενικά αντιμετώπισε τη μεγαλύτερη επιτυχία της καριέρας του, σαν ακόμα μια μέρα στη δουλειά. Ο Μαρτίνς έχει κυκλώσει εδώ και καιρό τον τίτλο του πρωταθλητή και ψάχνει συνεχώς τρόπους να δίνει κίνητρο στους ποδοσφαιριστές του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Μαρτίνς: “Μια θεϊκή σεζόν”

Η ευθεία αναφορά στον ευρωπαϊκό τίτλο δεν είναι τέχνασμα. Είναι το “πιστεύω” του Μαρτίνς και πρέπει όλοι οι παίκτες να το έχουν αποστηθίσει. Μπορεί οι φίλαθλοι τη ομάδας να αναφέρονται σε μια μεγάλη ευρωπαϊκή επιτυχία μεταξύ αστείου και σοβαρού, όμως μέσα στον Ολυμπιακό μιλάνε μόνο σοβαρά! Ο Μαρτίνς κρατάει ζωντανή τη σπίθα των παικτών και το έμπειρο και γεμάτο ρόστερ είναι έτοιμο για ακόμα μια υπέρβαση. “Όσο υπάρχει ζωή, υπάρχουν και όνειρα”, είπε ο Μαρτίνς στα κανάλια novasports και τα φετινά ευρωπαϊκά όνειρα του Ολυμπιακού είναι τα πιο ζωντανά της ιστορίας του. Πάντως χθες απέναντι στον ΟΦΗ έπαιξε ποδόσφαιρο και η κόπωση! Ήταν εμφανή τα σημάδια σε ποδοσφαιριστές του κορμού οι οποίοι έχουν τραβήξει το πιο σκληρό κουπί όλη τη σεζόν, όπως ο Μασούρας και ο Τσιμίκας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Το μπουγέλο στη Μαρίνα!

Το φινάλε του αγώνα σκόρπισε ενθουσιασμό μεταξύ των παικτών του Ολυμπιακού και φυσικά το τεχνικού επιτελείου. Ξεχώρισε η απογείωση του Μαρτίνς από τους παίκτες του, το μπουγέλο στη Μαρίνα Τσαλή από τον Ματιέ Βαλμπουενά και κάτι ακόμα. Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί περίμενε υπομονετικά για μια φωτογραφία με όλους τους προπονητές του Ολυμπιακού. Τον Μαρτίνς, τους βοηθούς του, τον Παναγιώτη Αγριογιάννη, τον Χρήστο Μουρίκη, τον Ζαχαρία Πασχαλίδη. Με δεδομένη τη φημολογία που αναπτύχθηκε χθες από την Τουρκία, σχετικά με συμφωνία με τη Γαλατάσαραι, μοιάζει με αναμνηστική φωτογραφία για το δύσκολο αντίο μετά από έξι χρόνια στον Ολυμπιακό.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.