Ολυμπιακός: Κούπα με Χασάν και… ΑΕΚ (vid)

Ο ΟΦΗ προέβαλε σθεναρή αντίσταση, αλλά ο Ολυμπιακός επιβεβαίωσε την ανώτερότητά του (2-1), με πρόσωπο-κλειδί τον Χασάν και πήρε και... επίσημα το πρωτάθλημα.

Ο ΟΦΗ προέβαλε σθεναρή αντίσταση, αλλά ο Ολυμπιακός επιβεβαίωσε την ανώτερότητά του (2-1), με πρόσωπο-κλειδί τον Χασάν και πήρε και… επίσημα το πρωτάθλημα.

Είναι τόσο δεμένος, τόσο πλήρης και κατ’ επέκταση τόσο ευέλικτος, που μπορεί να βρίσκει λύσεις κατ’ ουσίαν κάτω απ’ όλες τις συνθήκες. Ο Ολυμπιακός επιβεβαίωσε για μία ακόμα φορά όλα τα παραπάνω, με αντίπαλο μια ομάδα που όχι μόνο δεν τον φοβήθηκε, αλλά είχε το σθένος να του βάλει και προβλήματα. 

Τα highlights της αναμέτρησης

Το φινάλε ωστόσο ήταν βγαλμένο από… καρμπόν για τους “ερυθρόλευκους”. Άλλη μία νίκη, η πέμπτη σε ισάριθμα παιχνίδια στα πλέι οφς, με τον Χασάν να αναλαμβάνει δράση πετυχαίνοντας και τα δύο γκολ για την ομάδα του. 

Το 1-0 ήρθε αρκετά νωρίς, έπειτα από άλλη μία εξαιρετική ομαδική προσπάθεια που έδωσε την ευκαιρία στον Αιγύπτιο να μπει κατ’ ουσίαν με τη μπάλα στα δίχτυα. 

Δείτε εδώ το 1-0.

Ο ΟΦΗ ωστόσο υπενθύμισε σύντομα όλα όσα έχει πει γι’ αυτόν ο Μάρτινς. Με το που χαλάρωσαν λίγο οι “ερυθρόλευκοι”, οδεύοντας προς το ημίχρονο, οι Κρητικοί έφεραν το παιχνίδι στα ίσια (Σακόρ, 45+1′). 

Δείτε εδώ το 1-1.

Μπορεί να μην υπήρχε διακύβευμα, αφού το πρωτάθλημα είχε κατακτηθεί και μαθηματικά από την προηγούμενη αγωνιστική, ωστόσο οι παίκτες του Ολυμπιακού δεν ήθελαν να αλλοιώσουν έστω στο ελάχιστο την συνολική τους εικόνα μετά την επανέναρξη. 

Πίεσαν ασφυκτικά, έκλεισαν τον πάντα θαρραλέο ΟΦΗ στα καρέ του και κατάφεραν πάλι με τον Χασάν να πάρουν το “τρίποντο”. 

Δείτε εδώ το 2-1.

Νωρίτερα και μέσα σε διάστημα 7-8 λεπτών οι γηπεδούχοι είχαν χάσει τρεις σπουδαίες ευκαιρίες να προηγηθούν, με κορυφαία τούτη εδώ. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.