“Ντέρμπι” Μπέτις και Γαλατά για τον Ομάρ βλέπουν οι Τούρκοι

Πόσο κοντά στην πραγματικότητα είναι το συγκεκριμένο σενάριο.

Το δημοσίευμα που ανέφερε πως ο Ομάρ Ελαμπντελαουί έχει προταθεί στη Ρεάλ Μπέτις δεν κυκλοφόρησε μόνο στη χώρα μας, αλλά και στην Τουρκία. Ο ποδοσφαιριστής βλέπετε είναι εδώ και μήνες στόχος της Γαλατάσαραϊ, ενώ όπως διαβάσατε χθες από το novasports.gr  η Τραμπζονσπόρ προσπαθεί να μπει “σφήνα” στην υπόθεση. Έτσι ότι αφορά τον Ομάρ αποκτά ξεχωριστό ενδιαφέρον για το τουρκικό κοινό. 

Μάλιστα τις τελευταίες ώρες τα μέσα της γειτονικής χώρας βλέπουν μεταγραφικό “ντέρμπι” μεταξύ Ρεάλ Μπέτις και Γαλατάσαραϊ. Οι Τούρκοι έχουν πραγματοποιήσει μια σπουδαία πρόταση από οικονομικής πλευράς, ενώ οι Ισπανοί, αν τελικά ασχοληθούν, έχουν ως όπλο το θέλγητρο της συμμετοχής σε ένα από τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, όπως η La Liga.

Πάντως όλα αυτά λέγονται και γράφονται χωρίς να έχει προκύψει τελική απόφαση από πλευράς Ολυμπιακού και Ομάρ για ανανέωση ή όχι της συνεργασίας των δύο πλευρών. Αν το μπάσιμο της Μπέτις αλλάξει τα δεδομένα θα φανεί στη συνέχεια, ωστόσο μέχρι στιγμής τα vibes που προκύπτουν από πλευράς Ομάρ, δείχνουν “παραμονή”, αν και υπάρχει διαπραγματευτικός δρόμος να διανυθεί!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.