Η Τραμπζονσπόρ θέλει να μπει “σφήνα” για Ομάρ!

Η αισιοδοξία της Γαλατάσαραϊ και η εμπλοκή της Τραμπζονσπόρ στην υπόθεση του Ελαμπντελαουί.

Το σίριαλ παραμονής ή όχι του Ομάρ Ελαμπντελαουί στο ρόστερ του Ολυμπιακού θα συνεχίζεται όσο δεν πραγματοποιείται το ραντεβού μεταξύ του παίκτη και του Βαγγέλη Μαρινάκη. Στην Τουρκία έχει επιστρέψει η αισιοδοξία στα δημοσιεύματα που αφορούν την πρόταση που έχει κάνει η Γαλατάσαραϊ στον ποδοσφαιριστή. H διοίκηση του τουρκικού συλλόγου προορίζει για τον Ομάρ ποσό της τάξης άνω του ενός εκατομμυρίου ευρώ για κάθε χρόνο συνεργασίας, έχοντας καταθέσει εδώ και καιρό την πρόταση της.

Μάλιστα από την Τουρκία θεωρούν “κελεπούρι” την απόκτηση του 28χρονου αμυντικού με το συγκεκριμένο ποσό. Την ίδια ώρα φαίνεται πως την πόρτα του Ομάρ έχει χτυπήσει και η Τραμπζονσπόρ, η οποία θέλει να μπει “σφήνα” στη συνομιλία με τη Γαλατάσαραϊ. Η Τραμπζονσπόρ είχε την ευκαιρία να τσεκάρει και από κοντά τον Ομάρ στις φετινές αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό στα προκριματικά του Champions League.

Από τον Ολυμπιακό το ποσό που προορίζεται για τον Ομάρ είναι κοντά στις 750 χιλιάδες ευρώ ετησίως, με τους Πειραιώτες να προσφέρουν ένα επικερδές συμβόλαιο στον Νορβηγό αμυντικό εν μέσω της πανδημίας και των νέων δεδομένων που διαμορφώνονται στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Το επόμενο διάστημα θα έρθει και το τετ α τετ με τον Βαγγέλη Μαρινάκη που θα ολοκληρώσει θετικά ή αρνητικά την υπόθεση.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.