Σλούκας και Γιουλ έγραψαν την ιστορία (vid)


Ο Σλούκας επέστρεψε για να είναι ηγέτης και το έδειξε

Ο Κώστας Σλούκας επέδειξε τρομερή ηγετική ικανότητα στην πορεία του προς τον τελικό της EuroLeague. Ο διεθνής άσος βρίσκεται στο 12ο Final Four της καριέρας του, έχοντας κατακτήσει το τρόπαιο με τον Ολυμπιακό το 2012 και το 2013 και με τη Φενέρμπαχτσε το 2017. 

Η εξαιρετική του εμφάνιση στο Game 3 απέναντι στη Φενέρμπαχτσε, την πρώην ομάδα του, ήταν καθοριστική για την εξασφάλιση της θέσης των «ερυθρολεύκων» στο Final Four, ενώ στο Game 5 μαζί με τον Παπανικολάου ηγήθηκαν τις προσπάθειας για την πρόκριση. Πλέον στο Κάουνας ο Κώστας Σλούκας έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει το τέταρτο τρόπαιό του στην EuroLeague. Η σταθερή απόδοση και η ικανότητα του Κώστα Σλούκα να στέκεται στο ύψος των περιστάσεων θα είναι αναμφισβήτητα κρίσιμη για τον Ολυμπιακό στον τελικό.

Γιουλ, ο άνθρωπος που άλλαξε την ιστορία των προημιτελικών 

Ο Σέρχιο Γιουλ, ένας έμπειρος παίκτης και βασικό στέλεχος της Ρεάλ Μαδρίτης, έχει αποδείξει την αφοσίωση και την αποφασιστικότητά του καθ’ όλη τη διάρκεια αυτής της σεζόν στην Ευρωλίγκα. Η λαμπρή καριέρα του περιλαμβάνει πολλές διακρίσεις, όπως η ανάδειξή του σε MVP της EuroLeague 2016-17 και η συμμετοχή του στις ομάδες της Ρεάλ Μαδρίτης που κατέκτησαν την EuroLeague το 2015 και το 2018. Η εμπειρία και οι ικανότητές του ήταν ανεκτίμητες για την πορεία της ομάδας του προς τον τελικό της EuroLeague. 

Ο Γιουλ ενεπλάκη επίσης σε ένα αξιοσημείωτο περιστατικό νωρίτερα αυτή τη σεζόν, αναλαμβάνοντας την ευθύνη για την πρόκληση του καβγά με τον Πάντερ της Παρτιζάν. Παρά τη διαμάχη, παρέμεινε ψύχραιμος κατά τη διάρκεια του περιστατικού και κατάφερε να αποφύγει περαιτέρω κυρώσεις και βοήθησε τα μέγιστα προκειμένου η Βασίλισσα να ανατρέψει το εις βάρος της 2-0 και να γράψει ιστορία με τη συμμετοχή της στο Final Four. H εμπειρία και το αθλητικό πνεύμα του Γιουλ θα αποτελέσουν αναμφίβολα σημαντικό πλεονέκτημα για την ομάδα του στον τελικό κόντρα στον Ολυμπιακό. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.