Ρεάλ Μ. – Παρτίζαν 80-95: Εικόνες ντροπής στη Μαδρίτη! (hls)

Η Παρτίζαν ήταν έτοιμη να πανηγυρίσει το 0-2 στην έδρα της Ρεάλ καθώς προηγούνταν με 15 πόντους, όμως μία γενική σύρραξη παικτών λίγο πριν το τέλος έφερε την πρόωρη διακοπή του δεύτερου αγώνα των πλέι - οφ!

Οι εικόνες ντροπής σημάδεψαν τη σειρά, που τινάζεται πλέον στον αέρα, την ώρα που οι Σέρβοι έδειχναν να έχουν στο χέρι την πρόκριση στο Final Four.

Με φόρα από το πρώτο ματς

H Παρτίζαν ξεκίνησε εντυπωσιακά το παιχνίδι με σερι 9-0, εκμεταλλευόμενη την απουσία του Ταβάρες κάτω από το καλάθι της Ρεάλ, η οποία όμως γρήγορα μείωσε σε 9-5.

Οι Μαδριλένοι όμως ήταν αρκετά άστοχη, με τους Σέρβους να το εκμεταλλεύονται και να φτάνoυν ξανά το +9 (18-9). Με τρίποντα των Έξουμ και Νάναλι, η Παρτίζαν μπήκε μπροστά ακόμα και με +11, για να κλείσει το δεκάλεπτο μπροστά με 31-21.

X-Factor o Σμάιλαγκιτς

Η Ρεάλ ξεκίνησε αντεπίθεση στη β’ περίοδο, σκοράροντας επτά σερί πόντους με Ρούντι και Χεζόνια για το 31-28. Δύο σερί καλάθια του Σμάιλαγκιτς όμως έφεραν ξανά μπροστά με +7 τους Σέρβους, ενώ στη συνέχεια ο ίδιος παίκτης αποκατέστησε τη διαφορά των δέκα πόντων (30-40).

Από αυτόν τη σκυτάλη πήρε ο Πάντερ, εκτοξεύοντας τη διαφορά στο 45-32. Η ομάδα του Ομπράντοβιτς δε δυσκολευόταν καθόλου να σκοράρει και πήγε στα αποδυτήρια μπροστά με +14 (51-37).

Άντεξε στην αντεπίθεση

Η Ρεάλ βελτιώθηκε στις δύο πλευρές του γηπέδου στο ξεκίνημα της τρίτης περιόδου χάρη στην άμυνα ζώνης. Με μερικά εντυπωσιακά καρφώματα από Πουαριέ και Μούσα, αλλά και τρίποντο του Ρούντι, πλησίασε στους 5 (48-53). Ο Νάναλι έδωσε ανάσα στην Παρτίζαν με τρίποντο και φάουλ, αλλά η Ρεάλ είχε πλέον ρυθμό και μείωσε ξανά σε 57-52.

O Πάντερ ωστόσο συνέχισε να κάνει ζημιές από το τρίποντο και έτσι τέσσερα λεπτά πριν το τέλος του δεκαλέπτου, η Παρτίζαν ανέκτησε διαφορά δέκα πόντων (52-62). Τα τρίποντα του Ρούντι κρατούσαν ζωντανούς τους Μαδριλένους, όμως ο ΛεΝτέι και ο Νάναλι στα τελευταία δευτερόλεπτα ανέβασαν ξανά τη διαφορά στο +13 (62-75).

Χάος στο τέλος!

Η Ρεάλ πλέον έδειχνε παραλυμένη και ο Πάντερ συνέχισε το ρεσιτάλ του, κάνοντας το 79-62 στο ξεκίνημα της τέταρτης περιόδου.

Πλέον ό, τι έκαναν οι παίκτες της Παρτίζαν έπιανε και τα τελευταία λεπτά έδειχναν τυπική διαδικασία, όταν στο 1:40 πριν το τέλος με το σκορ στο 80-95, μετά από μία διεκδίκηση ανάμεσα σε Πάντερ και Γιουλ επικράτησε χάος στο παρκέ, με τους παίκτες των δύο ομάδων να συμπλέκονται με γροθιές και λαβές ελληνορωμαϊκής πάλης!

Επικράτησε περίπου ένα 20λεπτο χάους, με τους διαιτητές να αποχωρούν καθώς δεν υπήρχαν παίκτες για να συνεχιστεί το παιχνίδι και όλα πλέον θα κριθούν πειθαρχικά

Τα δεκάλεπτα: 21-31, 37-51, 62-75, 80-95 (διακοπή)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.