Μαγιόρκα-Ρεάλ Μαδρίτης 1-0: Την “πλήγωσε” το αυτογκόλ του Νάτσο (hls)

Η Μαγιόρκα βραχυκύκλωσε την επιθετική λειτουργία της Ρεάλ Μαδρίτης και της ήταν αρκετό το αυτογκόλ του αρχηγού της για να πέτυχει την τέταρτη σερί νίκη της με το ίδιο σκορ στο νησί.

Η Ρεάλ έπαιζε με αρκετές απουσίες, στις οποίες ήρθε να προστεθεί και αυτή του Κουρτουά, ο οποίος υπέστη τράβηγμα στην προθέρμανση και έμεινε εκτός. Στο 13′ ο Μουρίκι που είχε ήδη ταάιπωρήσει αρκετά τους κεντρικούς αμυντικούς της Ρεάλ, διεκδίκησε μπάλα με τον Νάτσο, με τον αρχηγό της Ρεάλ να στέκεται άτυχος και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Λούνιν για το 1-0.

Η Βασίλισσα ήταν αναιμική επιθετικά και παρά τις πολλές στημένες μπάλες, φάουλ κοντά στην περιοχή και κόρνερ δεν κατάφερε να απειλήσει στο ελάχιστο. Το δεύτερο ημίχρονο κυλούσε στον ίδιο ρυθμό μέχρι τη φάση του 57′, όταν ο Βινίσιους πρόλαβε τον Ράικοβιτς, ο οποίος τον ανέτρεψε. Ο Ασένσιο για πρώτη φορά στην καριέρα του ανέλαβε να εκτελέσει πέναλτι στο πρωτάθλημα, με τον Σέρβο να τον νικάει και να κρατάει το μηδέν.

Η Ρεάλ είχε άλλες 2 φάσεις με Βινίσιους και Ντίας, αλλά η αμυντική λειτουργία των γηπεδούχων ήταν άριστη κρατώντας το 1-0 μέχρι το τέλος. Πλέον η Μαγιόρκα πλησίασε τις ευρωπαϊκές θέσεις, ενώ η Ρεάλ με ματς περισσότερο παρέμεινε στο -5 από την Μπαρτσελόνα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.