Ιτούδης: «Από την άμυνα δώσαμε τον τόνο, είμαστε σαν τον… χαμαιλέοντα» (vid)

Ο Δημήτρης Ιτούδης μιλώντας στην κάμερα της Nova μετά τη νίκη επί του Βελγίου στάθηκε στις δηλώσεις του στις αρκετές προσαρμογές που μπορεί να κάνει η Εθνική ομάδα κατά την διάρκεια ενός αγώνα. Παράλληλα, σχολίασε και την κατάσταση των τραυματίων.

Αναλυτικά όσα είπε ο Δημήτρης Ιτούδης στην εκπομπή «Playmakers» και τους Γρηγόρη Παπαβασιλείου-Δώρα Παντέλη μετά τη νίκη επί του Βελγίου:

«Συγχαρητήρια σε όλους καταρχάς. Είχαμε μία κούραση αλλά είχαμε και διάθεση. Τρέξαμε το γήπεδο, παίζοντας καλή άμυνα και εκεί νομίζω ότι επιβάλλαμε τον ρυθμό μας. Είχαμε σίγουρα κενά διαστήματα, ήμασταν λίγο στατικοί αλλά νομίζω το σημερινό πρόσημο είναι θετικό.»

Για το αν το τρανζίσιον είναι το μεγάλο «όπλο» της Εθνικής ενόψει Ευρωμπάσκετ:

«Η ομάδα έχει το μέγεθος και τα μακριά χέρια για να κλέψει μπάλες και να τρέξει αρκετά στο τρανζίσιον. Αλλά το Ευρωμπάσκετ δεν γίνεται να το κερδίσεις μόνο στον αιφνιδιασμό, θέλουμε να βελτιωθούμε στο σετ παιχνίδι και φυσικά στις βολές μας. Σήμερα αλλάξαμε τρεις άμυνες και οι τρεις επέδωσαν καλά, αυτό είναι πολύ σημαντικό. Είμαστε σαν τον χαμαιλέοντα.»

Για τους τραυματίες:

«Έχουμε αισιόδοξα μηνύματα για Παπαπέτρου και Παπαγιάννη. Βοήθησε πολύ και ο Κακλαμανάκης που ήρθε μαζί μας. Δούλεψαν σε επαφή, τους περιμένουμε την Τρίτη στην προπόνηση. Περιμένουμε και τον Κώστα Αντετοκούνμπο και ο Σλούκας δίνει αγώνα δρόμου με θεραπείες και ενδυνάμωση».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.