Νόρις: “Όταν είμαστε μπροστά από την Red Bull ή την Ferrari είναι άνω των προσδοκιών μας”

Ο Λάντο Νόρις εκμεταλλεύτηκε το τετ-α-κε του Σαρλ Λεκλέρ και ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου, για το Grand Prix της Ίμολα.

Με το χαμόγελο να φτάνει στα αυτιά εμφανίστηκε ο Λάντο Νόρις στην κάμερα ύστερα από το αποτέλεσμα στην Ιταλία για το Grand Prix της Ίμολα. Ο νεαρός Βρετανός και η McLaren ανέβηκαν στην τρίτη θέση του βάθρου ύστερα από το λάθος του Σαρλ Λεκλέρ. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Λάντο Νόρις στον πρώτο αγώνα της χρονιάς στο Μπαχρέιν ήταν 15ος και τρεις αγώνες μετά ανέβηκε στο βάθρο δίπλα στο Μαξ Φερστάπεν και στο Σέρχιο Πέρεθ.

Τέλος ο 22χρονος μίλησε για την εξέλιξη του μονοθέσιου και τη σκληρή δουλειά που κάνουν οι άνθρωποι της εταιρείας στο εργοστάσιο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το πρώτο βάθρο της χρονιάς: Αποτέλεσε έκπληξη για μένα η παρουσία στο βάθρο. Ήταν ένας εξαιρετικός αγώνας για εμένα, ένα εξαιρετικό αγωνιστικό τριήμερο για να είμαι ειλικρινής. Το να είμαστε μπροστά από τις Red Bull ή τις Ferrari είναι άνω των προσδοκιών που έχουμε αυτή τη στιγμή. Είμαι χαρούμενος. Η ομάδα αξίζει αυτό το αποτέλεσμα. Αν δούμε που ήμασταν στον πρώτο αγώνα της χρονιάς, το βάθρο σήμερα αποδεικνύει πόσο καλή δουλειά κάνουν όλοι στην ομάδα”.

Για την ανοδική πορεία της McLaren μέσα σε τέσσερα Grand Prix: “Η βαρετή απάντηση είναι πως οφείλεται στη σκληρή δουλειά. Όλοι πίσω στο εργοστάσιο αλλά και στην πίστα, αφιέρωσαν χρόνο και κόπους. Καταφέραμε να εκμεταλλευτούμε τις δύσκολες συνθήκες αυτού του τριημέρου. Συνήθως υπό τέτοιες συνθήκες τα πηγαίνω καλά, το ίδιο συνέβη και πέρυσι εδώ. Η σκληρή μας δουλειά αποδίδει καρπούς”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.