Φερστάπεν: “Καθοριστική η εκκίνηση στην Ίμολα, αξίζαμε το 1-2”

Ο Μαξ Φερστάπεν αναφέρθηκε στο καθοριστικό σημείο για τη νίκη του στο Grand Prix της Ίμολα, αλλά και το 1-2 της Red Bull Racing στην Ιταλία.

Δίκαιο το αποτέλεσμα της Red Bull στο Grand Prix της Ίμολα δήλωσε ο Μαξ Φερστάπεν. Ο Πρωταθλητής της Formula 1 αναφέρθηκε τόσο στη δική του προσπάθεια όσο και του Σέρχιο Πέρεθ, υπογραμμίζοντας ότι καθοριστικό ρόλο έπαιξαν οι καιρικές συνθήκες.

“Είναι πάντα δύσκολο να κάνεις το 1-2, αλλά ήδη από χθες και προχθές ήμασταν σε καλή κατάσταση και φαινόταν ότι θα είχαμε ένα δυνατό τριήμερο. Στον αγώνα ποτέ δε ξέρεις, με τις καιρικές συνθήκες, πόσο ανταγωνιστικός θα είσαι. Αλλά νομίζω πως ως ομάδα κάναμε τα πάντα καλά και αξίζαμε με το παραπάνω το 1-2”, ανέφερε αρχικά και στη συνέχεια πρόσθεσε:

“Η εκκίνηση ήταν πολύ σημαντική, όπως και αργότερα η εκτίμηση των συνθηκών και ο χρονισμός της αλλαγής στα σλικς ελαστικά. Το ίδιο και ο γύρος εξόδου από τα πιτς, ώστε να μην κάνεις κανένα λάθος. Διότι όταν είσαι επικεφαλής πρέπει πάντοτε να ορίζεις εσύ τον ρυθμό κι αυτό είναι πάντα λίγο δύσκολο στην αρχή. Αλλά ναι, διαχειριστήκαμε τα πάντα καλά”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Premier League
Η Premier League το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου για τις επόμενες 6 σεζόν είναι αποκλειστικά στο Novasports!