Μπόχουμ-Άουγκσμπουργκ 2-2 (5-4 πεν.): Η πρόκριση ήρθε από τον γκολκίπερ (hls)

Η Μπόχουμ προηγήθηκε 2-0, έχασε από την Άουγκσμπουργκ το προβάδισμα σε τέσσερα λεπτά και πήρε την πρόκριση για τους 16 του Κυπέλλου Γερμανίας στα πέναλτι με ήρωα τον γκολκίπερ Ρίμαν.

Συναρπαστικό ματς στο “Vonovia Stadion” με την Μπόχουμ να προκρίνεται στους 16 του Κυπέλλου Γερμανίας στη διαδικασία των πέναλτι, όπου επικράτησε 5-4 της Άουγκσμπουργκ με το 90λεπτο και την παράταση να τελειώνει στο 2-2.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 12ο λεπτό με την προβολή του Πάντοβιτς, μετά από ωραία σέντρα του Σταφυλίδη, ο οποίος ήταν από τους κορυφαίους της Μπόχουμ.

Η ομάδα του Ράις πέτυχε και δεύτερο τέρμα στο 53′, πάλι με τον Πάντοβιτς, ο οποίος σκόραρε με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή.

Η Μπόχουμ στο σημείο εκείνο πίστεψε πως τελείωσε η πρόκριση και το πλήρωσε, καθώς η Άουγκσμπουργκ πέτυχε δύο γκολ σε τέσσερα λεπτά.

Στο 55′ μείωσε με κεφαλιά του Όξφορντ μετά από φάουλ του Μάιερ και στο 58′ από σουτ του Χαουβελέουβ και ασταθή επέμβαση του Έσερ, ο Βάργκας από κοντά ισοφάρισε σε 2-2.

Μέχρι το τέλος του 90λεπτου δεν άλλαξε κάτι, ούτε και στην παράταση με τον Τόμας Ράις στο 118′ να αλλάζει τερματοφύλακα και τον Ρίμαν να περνάει στη θέση του Έσερ.

Στα πέναλτι, μοιραίος για την Άουγκσμπουργκ ο Μάιερ που έστειλε τη μπάλα άουτ στο 9ο πέναλτι, με τον Ρίμαν στο δέκατο και τελευταίο να νικά τον Γκίκιεβιτς και να στέλνει τη Μπόχουμ στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Γερμανίας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.