Η συγκινητική επίσκεψη του Ομάρ στον Ολυμπιακό

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί με διακριτικό τρόπο επισκέφτηκε το ξενοδοχείο του Ολυμπιακού στην Κωνσταντινούπολη. Το μποτιλιάρισμα και τα δάκρυα συγκίνησης!

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε στην Κωνσταντινούπολη για το μεγάλο ματς με τη Φενερμπαχτσέ, καταφέρνοντας να πάρει μια μεγαλειώδη νίκη με 3-0 και να κάνει το 2/2 στη φάση των ομίλων του Europa League. Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο ο Ολυμπιακός έδειξε μεγάλες πνευματικές και αγωνιστικές αρετές. Για το συγκεκριμένο αποτέλεσμα σίγουρα χαμογέλασε και ένας παλιός φίλος της ομάδας, ο Ομάρ Ελαμπντελαουί. Ο 29χρονος αμυντικός ο οποίος αγωνίζεται στη Γαλατάσαραϊ, ανεβαίνει τον δικό του Γολγοθά τους τελευταίους μήνες, καθώς βρίσκεται σε φάση πλήρους ανάρρωσης από τον τραυματισμό του στα μάτια και με υπομονή μετράει αντίστροφα για την επάνοδο του στην αγωνιστική δράση.

Ομάρ Ελαμπντελαουί
epa08713687 Ryan Kent (R) of Rangers in action against Omar Elabdellaoui (L) of Galatasaray during the UEFA Europa League playoff soccer match between Glasgow Rangers and Galatasaray Istanbul in Glasgow, Britain, 01 October 2020. EPA/Ian MacNicol / POOL ΠΗΓΗ: ΑΠΕ/ΜΠΕ

Η επίσκεψη του Ολυμπιακού στην Πόλη ήταν μια τεράστια ευκαιρία για τον Ομάρ να συναντήσει τους ανθρώπους με τους οποίους δέθηκε με ισχυρούς δεσμούς φιλίας, όσο φόρεσε την “ερυθρόλευκη” φανέλα. Το πρόγραμμα και των δύο πλευρών ήταν αρκετά γεμάτο και ο Νορβηγός αμυντικός είχε στη διάθεση του μόνο ένα μικρό χρονικό παράθυρο για να επισκεφτεί το ξενοδοχείο του Ολυμπιακού. Το πρόβλημα ήταν πως εκεινη τη συγκεκριμένη ώρα, ο Ομάρ έπρεπε να οδηγήσει 2,5 ώρες (!) στην μποτιλιαρισμένη Κωνσταντινούπολη για να φτάσει στην περιοχή “Φενέρ”, όπου και είχε καταλύσει ο Ολυμπιακός. Ήταν μεγάλη η διάθεση του να βρεθεί κοντά στην παλιά του ομάδα κι έτσι δεν υπολόγισε την ταλαιπωρία. 

Ο Ομάρ έφτασε αργά το βράδυ στο ξενοδοχείο και συναντήθηκε διακριτικά με ορισμένους ποδοσφαιριστές και μέλη του προπονητικού επιτελείου του Ολυμπιακού, χωρίς να θέλει να διαταράξει το πρόγραμμα της ομάδας, που εκείνη την ώρα ησύχαζε πριν τη μεγάλη δοκιμασία της επόμενης ημέρας. Δάκρυα συγκίνησης κύλησαν σε πολλά μάτια, καθώς πολλές στιγμές συμπυκνώθηκαν σε μερικές αγκαλιές. Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού χάρηκαν ιδιαιτέρως γιατί είδαν πως ο Ομάρ είναι πολύ κοντά στην επιστροφή του στη δράση, έχοντας αφήσει πίσω του όσα τον ταλαιπώρησαν. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.