Επιβεβαιώνει για Βαντίλο

Η Ρεάλ Μπέτις επιβεβαιώνει πως έχει δεχτεί πρόταση αγοράς από ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ για την απόκτηση του Αλβάρο Βαντίλο.

Η Ρεάλ Μπέτις επιβεβαιώνει πως έχει δεχτεί πρόταση αγοράς από ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ για την απόκτηση του Αλβάρο Βαντίλο. Από την πλευρά τους τα ειδησεογραφικά μέσα στο Νησί αναφέρουν πως η ομάδα αυτή φέρεται να είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιντετ, ενώ από την ισπανική πλευρά δεν έχουν αποκαλύψει ακόμα το όνομα του ενδιαφερόμενου.

Ο 17χρονος άσος βρίσκεται εκτός δράσης λόγω ενός τραυματισμού του στο γόνατο και ο προπονητής του, Πέπε Μελ, θέλησε να του δώσει κάποια νέα για να του φτιάξει τη διάθεση.

«Τον συμβούλεψα να χρησιμοποιήσει τους μήνες που θα μείνει εκτός αγώνων, ως μια καλή ευκαιρία για να μάθει αγγλικά. Εμείς μελετάμε προσφορές που υπάρχουν για τον ίδιο και υπάρχει μια πολύ καλή και σημαντική από ευρωπαϊκό σύλλογο. Πάντως αν τώρα κοστίζει 4 εκατ. ευρώ και έχει παίξει μόνο 30 παιχνίδια, τότε πιστεύω πως στο μέλλον η τιμή του θα μπορούσε να εκτοξευθεί στα 12 εκατ.», τόνισε ο τεχνικός της Μπέτις.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.