Σουμπίνιο εσύ σούπερ σταρ!

Το πλήρες όνομά του είναι Μαρινάλντο Ντα Σίλβα Σισέρο Σουμπίνιο, είναι Βραζιλιάνος, 26 ετών, ανήκει στον Ολυμπιακό και εφέτος αγωνίστηκε ως δανεικός στον ΟΦΗ και στον Λεβαδειακό. Μάλιστα κατέχει και το ρεκόρ συμμετοχών, αφού σε ένα πρωτάθλημα 30 αγωνιστικών έχει παίξει ήδη σε 33 ματς. Σε 13 με τον ΟΦΗ και 20 με τον Λεβαδειακό, καθώς η δεύτερη ομάδα του έδωσε τα περισσότερα εξ΄ αναβολής παιχνίδια της στο 2ο μισό του πρωταθλήματος!

Δηλαδή έπαιξε ως βασικός σε δύο ομάδες της περιφέρειας που προήλθαν από την Football League, πάλεψαν και κατάφεραν να διατηρηθούν στη Superleague, όπου θα αγωνιστούν και τη νέα σεζόν.
Με δικό του γκολ ο Λεβαδειακός κέρδισε 1-0 στο Ηράκλειο τον Εργοτέλη και κατά ένα μεγάλο ποσοστό τον οδηγεί στην κατώτερη κατηγορία, την ώρα που η ομάδα της Λιβαδειάς «κλείδωσε» την παραμονή της στα μεγάλα σαλόνια.  
Το πόσο χρήσιμος ήταν ο Σουμπίνιο το ξέρουν καλύτερα απ΄ όλους ο Νίκος Αναστόπουλος, που τον είδε να παίζει 916 λεπτά με τον ΟΦΗ (σε 13 ματς), να σκοράρει μία φορά και να μοιράζει δύο πολύτιμες ασίστ.

Και φυσικά ο Γιώργος Παράσχος που σε 20 αγώνες που τον χρησιμοποίησε (1.600 λεπτά) πήρε από αυτόν 9 γκολ και 4 ασίστ, επιδόσεις που τον αναδεικνύουν ως τον MVP του Λεβαδειακού.
Ο Σουμπίνιο λοιπόν, που πέρυσι δεν κατάφερε να βοηθήσει τον επίσης νεοφώτιστο Πανσερραϊκό να κρατηθεί στη Superleague, πήρε εφέτος το αίμα του πίσω, συμβάλοντας στην παραμονή δύο άλλων νεοφώτιστων ομάδων στην κατηγορία!

Αν μάλιστα, υπήρχε και 3η μεταγραφική περίοδος στη διάρκεια μίας σεζόν, θα είχε ενδιαφέρον να τον βλέπαμε για λίγα ματς και με την φανέλα του Παναιτωλικού!
Τι θα μπορούσε δηλαδή, να πετύχει αγωνιζόμενος από 10 αγώνες σε ΟΦΗ, Λεβαδειακό και Παναιτωλικό ή με όποια άλλη σειρά εσείς προτιμάτε για κάθε μία από τις τρεις νεοφώτιστες στη μεγάλη κατηγορία ομάδες.
Αλλά ας μην είμαστε υπερβολικοί. Ο Σουμπίνιο ήταν εφέτος πιο ώριμος από ποτέ και με την απόδοσή του πέτυχε να κρατήσει δύο ομάδες στη Superleague, γεγονός που τον κατατάσει στους πλέον πολύτιμους ποδοσφαιριστές της σεζόν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.