Του Βοτανικού ο μάγκας

Το κρίσιμο γηπεδικό ζήτημα του Παναθηναϊκού, η λύση του Βοτανικού αλλά και οι πρωτοβουλίες του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, μέσα από το blog του Νίκου Τζουάννη.

Η λύση του Βοτανικού για το γηπεδικό θέμα του Παναθηναϊκού φαντάζει τούτη τη στιγμή σαν μονόδρομος για τους Πράσινους και η επιλογή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου να αλλάξει ρότα μετά τις δυσκολίες που υπήρξαν στην περίπτωση του Athens Alive, στρέφοντας την προσοχή του στη Διπλή Ανάπλαση, μπορεί να μνημονεύεται για χρόνια από τους φίλους του Τριφυλλιού. Και αυτό γιατί ο Βοτανικός ίσως είναι η σανίδα σωτηρίας που έψαχνε τόσα χρόνια ο σύλλογος και κυρίως το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Ο Παναθηναϊκός έχει ανάγκη ένα νέο και σύγχρονο σπίτι, ένα μοντέρνο γήπεδο το οποίο – σαν χρονομηχανή – θα … ταξιδέψει την ομάδα από τα ‘90s στο σήμερα και θα βοηθήσει το σύλλογο να … ξεκολλήσει από το βάλτο και να … εκτοξευθεί. 

Φανταστείτε πόσο σημαντικό θα είναι για όλα τα τμήματα αυτού του ιστορικού συλλόγου, αν τελικά κατασκευαστεί στο Βοτανικό μια «Παναθηναϊκή Πολιτεία» και στεγάσει ΠΑΕ, ΚΑΕ και Ερασιτέχνη σε μια περιοχή. Αν μετά από δεκαετίες, οι Πράσινοι αποκτήσουν το δικό τους «σπίτι». 

Ο Βοτανικός και η Διπλή Ανάπλαση δεν είναι όνειρο θερινής νυχτός, ούτε μια ακόμα πολιτική υπόσχεση. Είναι μια υλοποιήσιμη και ΚΑΘΑΡΗ λύση. Δίχως να υπάρχουν πια σε αυτό το «κάδρο» … κορμοράνοι, δυσαρεστημένοι πολίτες και άλλα απίθανα εμπόδια.

Πλέον ο δρόμος για την «Παναθηναϊκή Πολιτεία» στο Βοτανικό είναι ανοικτός και τα… σκυλιά δεμένα! Και όποιος καταφέρει να προχωρήσει αυτό το πλάνο και στεγάσει τα όνειρα εκατομμυρίων φιλάθλων του Παναθηναϊκού, θα γίνει ο σύγχρονος ευεργέτης του συλλόγου και το όνομα του θα μπει δίπλα σε αυτά του Καλαφάτη και του Νικολαΐδη. 

Το μόνο που χρειάζεται είναι και πολιτική βούληση. Γιατί ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να πορευτεί μόνος του σε αυτή τη δύσκολη διαδρομή. Ο νέος Δήμαρχος Αθηναίων φαίνεται οτι έχει πάρει ζεστά το θέμα και έχει την πρόθεση να συμπορευτεί με το Τριφύλλι, η Νέα Δημοκρατία και ο ΣΥΡΙΖΑ έχουν δηλώσει – και αυτές οι υποσχέσεις δεν … ξεχνιούνται από τον κόσμο – πως επιθυμούν να γίνει το γήπεδο, επομένως με λίγη υπομονή και αφού περάσουν οι εκλογές, θα φανεί αν η σπίθα που άναψε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, θα γίνει φωτιά…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.