Τρόμαξε

Ο Ατρόμητος "τρόμαξε" βλέποντας τον δείκτη του σκορ στο 4-0, αλλά όταν συνήλθε μπήκε και πάλι γερά στο παιχνίδι της πρόκρισης. Γράφει ο Αποστόλης Λάμπος

Όταν σου “στραβώνει” κάτι από την αρχή, “στραβώνουν” όλα. Ο Ατρόμητος μπήκε ανέτοιμος στο ματς, δέχθηκε γκολ από τα αποδυτήρια, “σάστισε” και δέχθηκε και δεύτερο. Από εκεί και μετά πάλεψε να κρατηθεί στην επιφάνεια πριν “βουλιάξει” οριστικά.

Στο δεύτερο ημίχρονο το 4-0 έμοιαζε με εφιάλτη. Ένα κακό όνειρο. Ο Ατρόμητος “κοιμόταν”. Το σκορ αυτό δεν το πίστευαν ούτε οι ίδιοι οι Λευκορώσοι. Κι όπως ακριβώς ο Ατρόμητος από δύο λάθη άχασε τη γη κάτω από τα πόδια του. Το ίδιο συνέβη και με τη Μπρεστ. Διπλό λάθος για το 4-1 του Μανούσου, αυτογκόλ, και το μομέντουμ πήγε στον Ατρόμητο.

Σανίδα σωτηρίας ήταν το γκολ του Κουλούρη καθώς με το 4-3 η ομάδα του Κάναντι χρειάζεται νίκη με το ελάχιστο σκορ μέχρι 3-2 για να πάρει την πρόκριση. Είναι σίγουρα στις δυνατότητες τvn κυανόλευκων και είναι σίγουρο πως ο Ατρόμητος στο Περιστέρι την ερχόμενη εβδομάδα θα παρουσιαστεί διαφορετικός και σίγουρα πιο συγκεντρωμένος.

Οι δύο ομάδες δεν έχουν πολύ μεγάλες διαφορές. Θεωρώ πως η ελληνική ομάδα έχει περισσότερη ποιότητα. Ίσως το γεγονός ότι η Ντιναμό είναι πιο έτοιμη ήταν αυτό που όρισε την αναμέτρηση για 70 λεπτά. Κάποιοι θα πουν πως οι αποχωρήσεις των Γιαννιώτη, Ουάρντα, Ντάουντα και Ντιγκινί είναι δυσαναπλήρωτες.

Εγώ λέω πως το να βγαίνουν συμπεράσματα τόσο νωρίς είναι τουλάχιστον άτοπο. Απλά να θυμήσω ότι πέρσι ο Ατρόμητος στα φιλικά προετοιμασίας “έφαγε” δύο εξάρες και μάλιστα ήταν Αύγουστος, ενώ τώρα ακόμα είμαστε Ιούλιο. Με την απαραίτητη συγκέντρωση λοιπόν, ο “ανακουφισμένος” Ατρόμητος προκρίνεται και κερδίζει χρόνο και ηρεμία για να δουλέψει για τα επόμενα.

ΥΓ: Το αν θα χρειαστεί δεκάρι και εξτρέμ ο Ατρόμητος θα φανεί στα τέλη Αυγούστου και εφόσον η ομάδα είναι σε τροχιά ομίλων Europa League.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.