Η διαφορετική προσέγγιση του Μαρτίνς

Ο Νίκος Γαβαλάς γράφει στο προσωπικό του blog τον τρόπο αξιοποίησης του ρόστερ του Ολυμπιακού από τον Πέδρο Μαρτίνς με αφορμή τον αγώνα με τον ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ».

Ευτυχισμένος άνθρωπος είναι ο Πέδρο Μαρτίνς έχοντας ένα ρόστερ με τουλάχιστον δύο εξαιρετικές επιλογές σε κάθε θέση. Δεν πρόκειται για ένα αυθαίρετο συμπέρασμά μας, αλλά για δημόσια τοποθέτηση του Πορτογάλου τεχνικού στη συνέντευξη που μας παραχώρησε την Παρασκευή, ενόψει του αγώνα του Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ».

Όπως μας είπε χαρακτηριστικά, στο σύγχρονο ποδόσφαιρο με υποχρεώσεις σε πρωτάθλημα, κύπελλο, Ευρώπη, αλλά και τους αγώνες των Εθνικών ομάδων, είναι απαραίτητοι 22 ποδοσφαιριστές (δεν συνυπολογίζει τους τερματοφύλακες) ώστε να υλοποιήσει τους στόχους της μία ομάδα υψηλών απαιτήσεων όπως ο Ολυμπιακός. Τούτη η προσέγγιση του Μαρτίνς είναι εντελώς διαφορετική από τη θέση που είχαν καταθέσει δημόσια αρκετοί προκάτοχοί του.

Ήθελαν μικρό και ευέλικτο ρόστερ και ουσιαστικά πορεύονταν με ένα σύνολο 14-15 παικτών. Αντιθέτως, ο νυν τεχνικός των «Πειραιωτών» δε διστάζει να αλλάξει ολόκληρη την ενδεκάδα από παιχνίδι σε παιχνίδι (ΠΑΟΚ, Μίλαν, ΑΕΚ), δίχως να αλλοιωθεί η αγωνιστική ταυτότητά του συνόλου, στο οποίο “μπολιάζει” από το καλοκαίρι τη δική του φιλοσοφία.

Στο ματς με τον ΟΦΗ, ο Ολυμπιακός μπαίνει στην αφετηρία του τρίτου κύκλου συνεχόμενων αγώνων στη σεζόν, όπου οι νίκες είναι μονόδρομος για την επίτευξη των εγχώριων και των ευρωπαϊκών στόχων. Έχουμε τη βεβαιότητα πως και πάλι θα γίνουμε μάρτυρες εκτεταμένου rotation από τον Πέδρο Μαρτίνς. Αρκεί να συγκρίνουμε την ενδεκάδα που θα παρατάξει στο «Γεντί Κουλέ», σε σχέση με το σχήμα που θα επιλέξει την Πέμπτη στον αγώνα με την Ντουντελάνζ στο Λουξεμβούργο, της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.