Σπορά σε χωράφι

Ο Νίκος Γαβαλάς γράφει στο προσωπικό του blog για τις δοκιμές του Πέδρο Μαρτίνς στo ματς με τον Άρη Αβάτου στον κάκιστο αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Ξάνθης.

Το ματς με τον Άρη Αβάτου ήταν μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον Πέδρο Μαρτίνς προκειμένου να πειραματιστεί. Ουσιαστικά, για να δοκιμάσει παίκτες που δεν έχουν χρόνο συμμετοχής, αλλά και να γεμίσει με εμπειρίες παιδιά από την ομάδα νέων του Ολυμπιακού. Πολύ σωστό το σκεπτικό του.

Μόνο που το εφήρμοσε σε έναν κάκιστο αγωνιστικό χώρο, το οποίο σε αρκετά σημεία έμοιαζε με χωράφι στο οποίο είχε γίνει σπορά. Αυτές ήταν οι συνθήκες και δεν μπορούσε να κάνει διαφορετικά ο Πορτογάλος τεχνικός. Έπρεπε στην Ξάνθη να κάνει τις δοκιμές του.

Είναι αλήθεια πως μέσα σε αντίξοες συνθήκες, όλοι όσοι αγωνίστηκαν έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν την ευκαιρία που τους έδωσε ο προπονητής τους. Δικαιολογημένα ο Μαρτίνς εμφανίστηκε ικανοποιημένος από τη διάθεσή τους μετά το τέλος του αγώνα.

Δε θα πρέπει να περάσει απαρατήρητο το γεγονός πως είχε στο αρχικό σχήμα τρεις ποδοσφαιριστές της ομάδας νέων, τους Βοΐλη, Ξενιτίδη και Μαρτίνη, καθώς και άλλους τέσσερις που προέρχονται από τα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού, τους Χουτεσιώτη, Νικολάου, Ανδρούτσο και Βρουσάι. Εντυπωσιακό στοιχείο, το οποίο μας υπενθυμίζει την εξαιρετική δουλειά στα τμήματα υποδομής των «Πειραιωτών». 

Ο Μαρτίνς παρακολουθεί την εξέλιξή των ποδοσφαιριστών των Ακαδημιών, έχοντας ανοικτή γραμμή με τον συμπατριώτη του, Ρικάρντο Πέρες, ο οποίος έχει την ευθύνη τους. Στο τέλος της περιόδου, θα κάνει το ταμείο του και θα αποφασίσει ποιοι παίκτες θα περάσουν το κατώφλι της πρώτης ομάδας και θα ακολουθήσουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Έως τότε θα κυλήσει μπόλικο νερό στο αυλάκι. Το αναφέρουμε τούτο, διότι στην παρούσα φάση ουδείς από την ομάδα νέων έχει εξασφαλισμένο εισιτήριο για την άνοδο στην πρώτη ομάδα. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.