Ένας κορμός μα τί κορμός

Ο Ατρόμητος κάθε χρόνο δουλεύει μεθοδικά και φτιάχνει μικρά ρόστερ με παίκτες ποιότητας και ήθους που δουλεύουν για το σύνολο. Αναλύει ο Αποστόλης Λάμπος

Μια ματιά στο ρόστερ του Ατρόμητου θα πείσει και τον πιο άπιστο φίλαθλο για το ότι πρόκειται για ένα πολύ συγκροτημένο σύνολο με συνοχή και χημεία, παρά το γεγονός ότι λείπουν πολύ βασικά κομμάτια της περσινής φοβερής ομάδας.

Στο πρωτάθλημα μετά τις 14 πρώτες αγωνιστικές, ο Νταμίρ Κάναντι έχει χρησιμοποιήσει μόλις 20 ποδοσφαιριστές οι οποίοι επί της ουσίας είναι 19, μιας και ο Στρούγγης έχει αγωνιστεί μόλις ένα ημίχρονο. Ωστόσο αν δει κανείς και τις 8 “ρεζέρβες” θα διαπιστώσει ότι πρόκειται για παίκτες που θα στέκονταν άνετα στο αρχικό σχήμα των περισσότερων ομάδων της Superleague.

Η εντεκάδα που έχει τραβήξει το περισσότερο κουπί αποτελείται από τους:

Τερματοφύλακας: Μέγερι

Αμυντικοί: Σάκιτς, Ρισβάνης, Χατζηισαΐας, Γιαννούλης

Μέσοι: Μάντσον, Μπουσουλάτζιτς, Βασιλακάκης

Επιθετικοί: Ουγκράι, Μπρούνο, Κουλούρης

Σε ότι έχει να κάνει με τους παίκτες που έρχονται από τον πάγκο, μπορεί να μην έχουν βοηθήσει σε σκορ, αλλά προσφέρουν τα μέγιστα στη διαχείρηση των αγώνων όταν τους δίνεται η ευκαιρία από τον μετρ του είδους αυστριακό τεχνικό.

Κιβρακίδης, Καρασαλίδης κατά κύριο λόγο, Νάτσος (βοηθά και στο κέντρο) και Στρούγγης κατά δεύτερο αποτελούν αξιόπιστες εναλλακτικές για την αμυντική γραμμή της ομάδας.

Στο κέντρο δεσπόζει η παρουσία του Ούμπιντες ο οποίος έχει ήδη μετρήσει 11 συμμετοχές στην πιθανότατα τελευταία χρονια της καριέρας του. Στην επίθεση υπάρχουν οι Μούγιακιτς, Ενσικουλού, Κωτσόπουλος και Μανούσος, οι οποίοι περιμένουν πάντα την ευκαιρία για να διεκδικήσουν θέση στο αρχικό σχήμα. 

Στο ρόστερ χωρίς να έχουν κάνει ακόμα συμμετοχή υπάρχουν οι Μανδάς, Θεοδωράκης, Γαρουφαλιάς, Λαζαρίδης, Νταβιώτης και Ίμερι.

Σε ότι έχει να κάνει με τις μεταγραφές, ο Ατρόμητος θα κινηθεί για την απόκτηση κάποιου παίκτη μόνο εφόσον βρεθεί κάτι το εξαιρετικό ή αν προκύψει κάποια πώληση. Μία θέση που έχει κενό είναι αυτή του back up στο αριστερό μπακ, ενδεχομένως να χρειάζεται ένα έξτρα κεντρικό χαφ, αλλά και ένας φορ που να μπορεί να βγει και στα άκρα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.