Μην το πεις ούτε του Παπα(πέτρου)

Ο Γρηγόρης Παπαβασιλείου γράφει στο προσωπικό του μπλογκ για την ήττα του Παναθηναϊκού, που τον βάζει σε μπελάδες, χωρίς να του φτάνει ο συγκλονιστικός Παπαπέτρου.

Το ματς στο Ο.Α.Κ.Α. έχει μόλις τελειώσει. Ο Ιωάννης Παπαπέτρου έχει γράψει ιστορία με τους 39 πόντους του. Έχει «γκρεμίσει» το ατομικό του ρεκόρ, ήταν μόλις 18 πόντοι, έχει σπάσει άλλα 5 προσωπικά ρεκόρ και γίνεται ο παίκτης με το μεγαλύτερο σκορ στην ιστορία του Παναθηναϊκού στην Ευρωλίγκα, ξεπερνώντας τους 36 του Λάκοβιτς. Αντί να το πανηγυρίζει, κοντεύει να σκίσει και να «φάει» τη φανέλα του, δαγκώνοντάς τη με μίσος.

Είναι μια βραδιά που βάζει σε μπελάδες τον Παναθηναϊκό, ο οποίος σε 3 από τις 4 ήττες του, έχασε στον πόντο, έχοντας όλες τις τελευταίες μπάλες. Χθες μάλιστα 3 φορές! Γι’ αυτό και πονάει περισσότερο. Μία ο Καλάθης στην κανονική περίοδο, που δεν εκδήλωσε καν επίθεση, μία (σωστή) ο Τόμας στην πρώτη παράταση που τον «πούλησε» η μπάλα και μία ακόμη (πλημμύρα) του Ράις που τελείωσε τις πράσινες ελπίδες στη δεύτερη. Στο δικό μου μυαλό δε γίνεται να είσαι 2 πόντους μπροστά να θέλει 20 δευτερόλεπτα, η μπάλα να είναι στα χέρια του αντιπάλου και να μην κάνεις φάουλ για να έχεις περισσότερο χρόνο για τη δική σου τελευταία επίθεση. Ακόμα και να βάλει ο αντίπαλος τις βολές θα είσαι στην ισοπαλία, δε χάνεις ποτέ και έχεις και την ευκαιρία να δώσεις κάποιες οδηγίες στους παίκτες στα κλεφτά, ακόμα και να μην υπάρχει τάιμ άουτ. Αλλιώς τρως ένα τρελό από τα 8 μέτρα ή κάνεις ένα ανόητο φάουλ, όπως χθες και αντίο ζωή.

Αν έλεγες πριν ξεκινήσει η Ευρωλίγκα ότι ομάδα του Πεδουλάκη θα είχε μέσο όρο στην άμυνά της πάνω από 85 πόντους θα σε περνούσαν για τρελό. Ίσα ίσα οι περισσότεροι τόνιζαν ότι δε γίνεται ένας προπονητής με «αμυντική» φιλοσοφία, να διαχειριστεί ένα πυρηνικό οπλοστάσιο στην επίθεση. Ο Παναθηναϊκός είναι ξεκάθαρα μπερδεμένος. Το είπε και ο Παπαπέτρου αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης στην Super Euroleague, πρέπει να αποφασίσουμε ποιοι είμαστε και τι θέλουμε να κάνουμε, ποιος θα είναι ο τρόπος παιχνιδιού μας. Δε γίνεται το τριφύλλι να δέχεται 106 πόντους στο Ο.Α.Κ.Α. όχι από την Άλμπα, ούτε από τους Τορόντο Ράπτορς.
Τώρα ο Παναθηναϊκός έχει «διαβολοβδομάδα», με δύο εκτός έδρας ματς σε Κάουνας και Μόναχο. Δεν ξέρω αν θα μας προλάβουν οι εξελίξεις, αλλά αν δε διορθωθεί η εικόνα σίγουρα την προσεχή εβδομάδα οι πράσινοι θα είναι διαφορετικοί, θα έχουν αλλαγές, είτε στον πάγκο, είτε στο ρόστερ, γιατί αυτό το «κορώνα-γράμματα» σχεδόν σε κάθε ματς, δεν του ταιριάζει.
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.