Έμεινε και γουστάρει…

Αγνόησε τις… σειρήνες μεγάλων ευρωπαϊκών κλαμπ. Το… μυθικό νέο συμβόλαιο. Παρέμεινε πιστός στις αξίες που τον ανέθρεψαν και τον ανέδειξαν. Ο Φαν ντε Μπέεκ είναι ψυχή τε και σώματι στον δικό του μεγάλο Άγιαξ.

Σε ηλικία 11 ετών είχε την πρώτη του γνωριμία με την ποδοσφαιρική οικογένεια του Άγιαξ και έγινε μέλος της περίφημης ακαδημίας του.
Σε ηλικία 18 ετών πραγματοποίησε και το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα του «Αίαντα» σε αναμέτρηση του Γιουρόπα Λιγκ με αντίπαλο τη Σέλτικ.

Τον Νοέμβρη της σεζόν 2016-17 έπαιξε απέναντι στον Παναθηναϊκό στο Γιουρόπα Λιγκ και η ΟΥΕΦΑ τον συμπεριέλαβε στην κορυφαία ενδεκάδα της αγωνσιτικής.
Από το 2017 έχει κάνει το ντεμπούτο του στην Εθνική ομάδα της Ολλανδίας.
Ο Φαν Ντε Μπέεκ πρωταγωνίστησε στην περυσινή εντυπωσιακή πορεία του Άγιαξ μέχρι τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Έχει πετύχει ήδη 22 γκολ σε 101 παιχνίδια με τη φανέλα του ολλανδικού συλλόγου. Σπουδαίοι ευρωπαϊκοί σύλλογοι ενδιαφέρθηκαν ήδη για την απόκτησή του με τη Ρεάλ να το κάνει εντονότερα από τους υπόλοιπους.
Όταν… η μισή Ευρώπη πέφτει στα πόδια σου για να σε αποκτήσει και τελικά μένεις με σαφώς λιγότερα χρήματα κάπου, συνήθως μένεις μέχρι.. να φύγεις. Το σώμα είναι εκεί και το μυαλό αλλού.

Για τον 22χρονο κεντρικό μέσο τα πράγματα δεν είναι έτσι. Το ξεκίνημα της σεζόν δείχνει πως όχι μόνο δεν έχει χάσει το μυαλό του, αλλά είναι απόλυτα προσηλωμένος στην ομάδα που τον ανέδειξε.
Ο Φαν ντε Μπεκ έχει προλάβει να πετύχει τρία γκολ και να μοιράσει 6 ασίστ σε 12 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. Παραμένει συγκεντρωμένος στον στόχο και στρατιώτης στην ομάδα που λατρεύει. Δείχνει σεβασμό σε όσα του έδωσε και διάθεση να προσφέρει σε αυτή χωρίς δεύτερες σκέψεις. 
Αυτές, περί Ρεάλ, ή οποιουδήποτε άλλου μεγαθήριου θα του προσφέρει το επόμενο, μυθικό σε σχέση με το τρέχον, συμβόλαιο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.