Σαν πρωταθλητής με… γαλότσες

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει ένα τρίποντο "πρωταθλητή" στον κάκιστο αγωνιστικό χώρο του AEL FC Arena.

Ο Πέδρο Μαρτίνς στις δηλώσεις του την περασμένη Παρασκευή στην κάμερα των καναλιών Novasports τόνισε την άγνοια του για την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου στο AEL Fc Arena, θεωρώντας πως είναι ένας παράγοντας που θα επηρεάσει την ομάδα που στόχο θα είχε να δημιουργήσει ποδόσφαιρο στα 90 λεπτά της αναμέτρησης. Οι φόβοι του επιβεβαιώθηκαν δυστυχώς και ο Ολυμπιακός κλήθηκε πέντε 24ωρα μετά τη νίκη επί της Κράσνονταρ και το κοπιαστικό ταξίδι από τη Ρωσία για την Ελλάδα, να δοκιμαστεί σε ακόμα μια απαιτητική -για τα “ελληνικά” δεδομένα- έδρα.

Επέλεξε να χρησιμοποιήσει τους ίδιους 11 της αναμέτρησης με την Κράσνονταρ (υπολογίζουμε και τον Σισέ που αντικατέστησε αναγκαστικά τον Σεμέδο), για να μη θολώσει το αγωνιστικό πλάνο της ομάδας, όπως συνέβη στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Ολυμπιακός ευτύχησε να βρει γκολ, για ακόμα ένα ματς στο ξεκίνημα της αναμέτρησης και είχε ένα συμπαθητικό πρώτο ημίχρονο και την υπεροχή στον αγωνιστικό χώρο. Η κόπωση των παικτών σε συνδυασμό με το βαρύ τερέν, αλλοίωσε την ποδοσφαιρική εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου. Οι ερυθρόλευκοι δεν πήραν βοήθειες από τα εξτρέμ του, με αποτέλεσμα ο Πέδρο Μαρτίνς να προχωρήσει σε αλλαγές με σχηματισμό 4-3-3. 

Το τρίποντο τελικά ήρθε χάρη στο γκολ του Ματιέ Βαλμπουενά, ο οποίος ήταν ο αποδοτικότερος παίκτης του γηπέδου, πραγματοποιώντας ακόμα μια ηγετική εμφάνιση. Κανείς δεν περίμενε “μπαλάρα” από τον Ολυμπιακό σε αυτές τις συνθήκες, το ζητούμενο από το πρώτο λεπτό ήταν ένα τρίποντο με κάθε τρόπο και αυτό έγινε. Ο Μαρτίνς αγκάλιασε και έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες τους οποίους αντικατέστησε, παρά τα παράπονα που είχε από ορισμένους. Γνώριζε πως δεν έλειψε η διάθεση από τους ίδιους, ωστόσο δεν συνάντησαν τις απαραίτητες συνθήκες για ν΄αποδώσουν κατάλληλα.

Οι “ερυθρόλευκοι” κέρδισαν χρόνο για να μπορέσουν να αποφορτιστούν με άνεση και να προσθέσουν τα νέα… βέλη στη φαρέτρα τους μακριά από συνθήκες πίεσης. Μπενζιά, Λοβέρα και Γκασπάρ θα είναι οι νέοι μπαλαντέρ στην τράπουλα του Πέδρο Μαρτίνς και μένει να δούμε τον βαθμό ετοιμότητας καθενός ξεχωριστά. 

ΥΓ1 Να σταθούμε στην εκτελεστική δινότητα του Γιουσούφ Ελ Αραμπί παρά την ακύρωση των γκολ του ως οφσάιντ. Ο Μαροκινός δείχνει πως έχει πάρει φωτιά, βρίσκοντας την επαφή με τα αντίπαλα δίκτυα.

ΥΓ2 Πως θα μπορέσει να αποδώσει σε αυτές τις συνθήκες ο Αμρ Ουάρντα, ένας κατεξοχήν τεχνίτης ποδοσφαιριστής;


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.