Η φανέλα με το 9 “καίει” τον Ολυμπιακό

Ο Παντελής Λώλης γράφει στο προσωπικό του blog για τον Μενέλαο Κοκκινάκη, η παραμονή ή όχι του οποίου στο ρόστερ του Ολυμπιακού θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό τις μεταγραφικές εξελίξεις στους «ερυθρόλευκους».

Με το ρόστερ του Ολυμπιακού να ξεκαθαρίζει κάθε μέρα ολοένα και περισσότερο, τα ερωτηματικά λιγοστεύουν για αυτούς που την επόμενη σεζόν καλούνται να επιστρέψουν το τμήμα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά από 3 χρόνια όπου η κούπα πιάνει πάντα Θεσσαλονίκη. 
Και αν για τις περισσότερες θέσεις έχουμε λάβει γνώση, επίσημα ή ανεπίσημα, για μια, αυτή του 3ου ακραίου, το σίριαλ καλά κρατεί. Η ομάδα του Μουνιόθ λοιπόν σε λίγες μέρες πιθανότατα θα έχει 5 ακραίους, οι οποίοι αναγκαστικά πρέπει να έχουν γίνει 4 στις 20 Αυγούστου όταν θα ξεκινήσει προετοιμασία ο κυπελλούχος. Εξηγούμαστε… 
Ο Ολυμπιακός κινείται ήδη στην αγορά για την απόκτηση δύο ξένων ακραίων, έχει ήδη επιστρέψει στην ομάδα τον αρχηγό Χριστοφιδέλη, έχει συμβόλαιο και για την επομενη σεζόν με τον Ρουμελιωτάκη και μένει ως εκκρεμότητα το καυτό θέμα Κοκκινάκη. Οι ακραίοι λοιπόν που θα έχουν σίγουρη θέση στην ομάδα είναι οι 2 ξένοι και ο Χριστοφιδέλης. Τώρα η 4η θέση είναι σίγουρο ότι θα καλυφθεί από …άκη, Κοκκινάκη ή Ρουμελιωτάκη δηλαδή. 
Τι θα κάνει λοιπόν ο Ολυμπιακός; θα κρατήσει τον Κοκκκινάκη απελευθερώνοντας τον Ρουμελιωτάκη (μορφή δανεισμού) ή θα ανοίξει την πόρτα εξόδου στον παίκτη-σημαία του; Όλα είναι ανοικτά και τίποτα δεν αποκλείεται. Παίζει δηλαδή ακόμη και το σενάριο αποχώρησης του Κοκκινάκη, παίκτη που ποτέ δεν έκρυψε τα “ερυθρόλευκα” αισθήματα του, παίκτη που πέρσι, μέχρι τους τελικούς ήταν το “γαλλικό κλειδί” στο ρόστερ του Μπόσκαν. 
Η λέξη “αποχώρηση”του τελευταίου παίκτη που έβγαλε από τις ακαδημίες του ο Ολυμπιακός, ακόμη δεν έχει ακουστεί στα γραφεία του ερασιτέχνη. Για πρώτη όμως φόρα δεν ακούγεται έντονα και η “παραμονή” είναι η αλήθεια. Θα αφήσει ο Ολυμπιακός, όπως έκανε σε ανάλογες περιπτώσεις στο παρελθόν, “δικό” του παιδί να φύγει προς άγνωστη και μπορεί και απρόβλεπτη κατεύθυνση. Ή για 8η συνεχή χρονιά θα τον κρατήσει στο ρόστερ του; 
Η φανέλα με το “9” φαίνεται να καίει περισσότερο από κάθε άλλο καλοκαίρι τον Ολυμπιακό… 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.