Πρόκριση που επιτάσσει η φανέλα και η ιστορία του

Ο Γιώργος Βασιλείου γράφει στο προσωπικό του blog για την ευρωπαϊκή επιστροφή του Πανιωνίου και το πρώτο επίσημο ματς των «κυανέρυθρων» για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Η αντίστροφη μέτρηση για τη μεγάλη βραδιά του Πανιωνίου έχει αρχίσει. Για την ακρίβεια για τη μεγάλη επιστροφή του Πανιωνίου στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Το ματς της Πέμπτης είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι των “κυανέρυθρων” για τη σεζόν 2017-18 και οι παίκτες του “Ιστορικού” καλούνται να παρουσιαστούν πανέτοιμοι για την ευρωπαϊκή πρόκληση. Είναι το πρώτο ματς της σεζόν και είναι απαιτητικό. Δεν χωράνε λάθη από κανέναν. Σίγουρα η περίοδος είναι δύσκολη για τις ομάδες, αλλά ο Πανιώνιος με τη φανέλα και την ιστορία που κουβαλάει οφείλει ν’ ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του αγώνα. Στα φιλικά με Ολυμπιακό και ΑΠΟΕΛ έδειξε εξαιρετικά στοιχεία. Έδειξε πως παραμένει σκληροτράχηλος και επικίνδυνος. Η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων, είτε θέλουν να το παραδεχθούν, είτε όχι στον Πανιώνιο είναι μεγάλη. Ο Πανιώνιος είναι το φαβορί για πρόκριση στον επόμενο γύρο. Και οφείλει να το κάνει από το πρώτο κιόλας παιχνίδι. Η Γκόριτσα είναι μια ομάδα που δεν προκαλεί τρόμο στον σοβαρό και συγκεντρωμένο Πανιώνιο. Η πρόκληση για τους “κυανέρυθρους” είναι τεράστια, καθώς με ενδεχόμενη πρόκριση στον επόμενο γύρο του Europa League ο σύλλογος θα προσθέσει στα ταμεία του το ποσό των 235.000 ευρώ, ενώ ήδη έχει βάλει για την παρουσία του στον Β’ προκριματικό γύρο 225.000 ευρώ. Σχεδόν μισό εκατομμύριο δηλαδή. Αν προκριθεί και στα play off και ολοκληρωθεί εκεί η παρουσία του θα βάλει ακόμα 245.000 ευρώ, ενώ με ενδεχόμενη πρόκριση στους ομίλους θα εισπράξει 2.6 εκατ. Ευρώ. 

Αριθμοί τεράστιοι αν μη τι άλλο, που σίγουρα θα βοηθήσουν τον Πανιώνιο να ανασάνει οικονομικά και να καλύψει πολλές από τις τρύπες που μπορεί να ανοίξουν μελλοντικά, αλλά ακόμα και να ενισχυθεί περισσότερο. 

Όλα αυτά είναι υποθετικά όμως. Ο Πανιώνιος την Πέμπτη οφείλει να κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης. Εννοείται πως και την ποιότητα έχει και τον τρόπο για να το καταφέρει. Είναι φαβορί και πρέπει να το δείξει. Επαναλαμβάνω, το επιτάσσει η φανέλα του και η ιστορία που κουβαλάει.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.